מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק לקיבה ולוושט?גלעד מירושלים27/08/2019
שלום
אני בן 49.
לפני 5 שנים היתה לי תקופה של כאבי בטן עוויתיים מעת לעת.
לקח שנה וחצי ואובחן קרוהן במעי הגס. כרגע המצב רגוע ונמצא אפילו ללא טיפול.
בשנה וחצי הראשונות כשהופיעו לי כאבי בטן עוויתיים בגלים ניסיתי להקל עליהם עם שתיית תה קמומיל ותה מנטה.
הגעתי למצב אולי קצת אובססיבי וקיצוני
שהייתי בזמן התקף שותה כוס תה שיש בה 8 !! שקיות תה של קמומיל ועוד כוס תה עם 8 שקיות תה מנטה.
זה היה גורם לי לכאבים ברום הבטן וקצת בחילות וכו'.
במשך שנה וחצי שתיתי ככה עשרות פעמים וכל פעם זה גרם לתופעות בקיבה.
כיום כבר לא שותה מינונים כאלה אבל כבר 4 שנים מאז אני סובל מתסמינים בבטן עליונה - כאבים בקיבה, בחילות לפעמים אחרי אוכל, רפלוקס ועוד.
ביצעתי גסטרוסקופיה לפני שנה שהיתה תקינה.
רציתי לשאול.
1. יכול להיות שבאותה תקופה של שנה וחצי עם שתייה כל כך מרוכזת ומסוכנת גרמתי לעצמי נזק לרקמות של הוושט והקיבה, אבל לא ראו את הנזק הזה בגסטרוסקופיה כי הוא מיקרוסקופי?
2. אני סובל כיום מהמון תופעות קיבה וושט בחילה כאב רפלוקס וכו' לוקח כל יום לוסק. האם יכול להיות שזה בגלל הנזק שנגרם בוושט קיבה מהשתייה במינונים מזיקים?
3. אציין שאם אני שותה היום אפילו שקית אחת של קמומיל ( לא 10 בבת אחת כמו אז ) מיד נוצר אצלי קצת בחילה. האם זה מעיד על בעיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה29/08/2019ככל הנראה מדובר בכאבים משנית לחומציות הקיבה
מומלץ טיפול בנוגד חומצה כמו נקסיום
בבקש פנה לרופא שלך ע"מ לקבל את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)