כאבי בטן, נפיחות וגזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן, נפיחות וגזים
    אורח
    26/04/2009

שלום אני בת 25, גובה 1.66 משקל 49
    אני סובלת כבר מספר חודשים מכאבי בטן ונפיחות לאחר ארוחה וכאבי בטן שמעירים אותי בסביבות 5 בבוקר.
    מעולם לא היו לי בעיות אכילה ואני לא אלרגית לשום דבר.
    ביצעתי מספר פעמים בדיקות דם והכל תקין.

אני גם סובלת מגזים בכל שעות היום גם לאחר ארוחות וגם בלי שום קשר אליהם, בבוקר לפני שהכנסתי משהו לפה ובלילה במהלך שינה. לפעמים בלי ריח ולפעמים עם ריח לא נעים.

זה מאוד מפריע לי ולא נעים לי להיות בקרבת אנשים.
    רופאת המשפחה רשמה לי קרבוסילן אך זו כבר חפיסה שנייה שלי והגזים וכאבי הבטן ותחושת הנפיחות עדיין נשארה.

מה זה יכול להיות?
    אני מפחדת ללכת להתלונן אצל רופא כי אני מפחדת מהבדיקה של גסטרו שמכניסים צינורות/מצלמה דרך הפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן, נפיחות וגזים

הוספת תגובה

• נפיחות

ד''ר אהוד מלצר
    26/04/2009

שלום רב,
    אחת הסיבות השכיחות היא תסמונת המעי הרגיז. יחד עם זאת מאחר ושו תופעה יחסית חדשה אצלך כדאי שתתייעצי עם גסטרואנטרולוג במסגרת מרפאתית כדי לודא שאכן אין מדובר במשהו אחר.
    בברכה,
    דר' מלצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש לתופעה הזו טיפול?

אורח
    28/04/2009

במידה ומדובר בתסמונת מעי רגיז איזה טיפול יש לזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו