שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אלעד
    26/04/2009

דוקטור שלום,
    למעלה משנה הנני סובל מגיהוקים לאורך כל שעות היום ללא קשר לאוכל. מדובר על עשרות ביום, אפילו בבוקר מיד לאחר השינה. רופא גסטרו הפנה אותי לצילום דרכי עיכול עליונות והכל תקין. טיפולים באומפרדקס, לנטון ומוטיליום לא עזרו בבעיה. בדיקות דם תקינות. רופא אף אוזן גרון לא מצא דבר גם הוא. אני בן 31 ( גם לקרדיולוג הגעתי שאמר אין קשר ללב אך הפנה אותי לארגומטריה שתוצאותיה הראו כושר טוב ). בעיה זו מציקה לי מאוד ושאלתי האם יש איזשהו כיוון נוסף אפשרי לבדיקה? הרי משהו לא בסדר ומשונה מאוד ששום בדיקה לא מעלה תוצאות. מעבר לגיהוקים הכל בסדר אך בעיה זו מציקה מאוד ומטרידה את מנוחתי.
    אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• גיהוקים

פרופ' אלכסנדר פיש
    26/04/2009

גיהוקים הם ביטוי של בליעת אוויר. בליעת אוויר הוא המנגנון היחיד שיוצר אותם.
    פירוש הדבר אתה בולע אוויר. התהליך הוא תהליך בלתי מודע. לרוב אנו בולעים יותר אוויר בעת לחץ נפשי. אי הידיעה של סיבת הגיהוקים מחמירה את המתח
    אין צורך בכל בירור נוסף.
    דברים שיכולים לעזור : לנסות לאתר את מקור המתח ו לטפל בו. להמנע ממשקאות מוגזים, לאכל לעט.
    ההסבר הזה עשוי לעזור לפתרון הביעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו