תוצאות הבדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות הבדיקה
    אורית
    04/05/2009

שלום רב. מבקשת לקבל פרוט לתוצאת הבדיקה, לאחר הטיפול בהפטיטיס ס.

לפני 4 חוד' התחלתי טיפול נגד הפטיטיס . תוצאות הבדיקה לפני הטיפול:
    HCV PCR QUANT 141311.30
    IU/ML 1.4 E+5
    HCV GENOTYPE 1b

לאחר הטיפול של 3 חוד' ( את הבדיקה ביצעתי כ' 3 שבועות אחרי שהפסקתי את הטיפול ) תוצאות שקיבלתי :
    HCV PCR QUANT NEGATIVE
    UNDER DETECTABLE LEVEL ( <50 IU/ML
    HCV GENOTYPE UNNECESSARY
    האם עליי להמשיך בטיפול ? שוחחתי עם הרופא שלי ותשובתו הייתה " אן לך נגיף בדם, אין צורך להמשיך בטיפול"
    האם זו גם דעתך?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות הבדיקה

הוספת תגובה

• הפטיטיס C

פרופ' אלכסנדר פיש
    06/05/2009

אורית שלום
    חבל מאוד שהפסקת טיפול. העדר נגיף לאחר 3 חודשים מנווה סיכוי טוב לסלק את הנגיף.
    לא ברור לי כמה זמן הפסקת טיפול. הטיפול המקובל לסוג הנגיף שלך הוא שנה כניראה שזה הזמן שאת צריכה לקבל טיפול
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית, המשך

אורית
    06/05/2009

תודה על התשובה.
    רציתי להסביר,שהתחלתי את הטיפול, הרופא לא הסביר לי שאסור להפסיק את הטיפול, אמר שלאחר 3חוד' יעשה בדיקה ואז יחליט ( במידה ויהיה שינוי לטובה)האם יש צורך להמשיך. אני ללא טיפול מעל חודש. אתמול הייתי שוב אצל הרופא וקבלתי תשובה לא להמשיך כי לא מקבלים אישור לתרופות שאני צריכה במצבי הקיים.האם יש צורך להמשיך ולהיתעקש לקבל טיפול או להמתין 3 חוד' ואז להמשיך הכול מחדש? האם קיימת אפשרות שהתוצאה תישאר (לאחר 3חוד') בדיוק כמו עכשיו?
    ושאלה אחרונה, מה התוצאה אומרת לגביי ( במידה ואני מגיע לבית החולים, או סתם מקומות שהמידע הזה חשוב).
    שוב תודה מראש, וסליחה על השאלות הרבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת לקבל תשובה

אורית
    07/05/2009

בבקשה תענה לשאלה ששאלתי ב6.05.09., פשוט, מאוד קשה לפעמים לשוחח עם הרופא בקופת החולים. אני מרגישה שצריך ללמוד מהאינטרנט נושא שמטריד אותי, ולהגיע לרופא עם שאלון מוכן אחרת לא מקבלים תשובות ברורות והסברים.
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו