מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפיענוח בדיקה HEL.PYL.NESHIFאורנית18/05/2009
רשום לי -POSITIVE מה זה אומר?
הרופא בזמנו אמר לי שהוא חושב שזה תסמונת המעי הרגיז- לפני שהוא שלח אותי לבדיקה הזו
ובנוסף הוא הפנה אותי לגסטרולוג.
מה זה אומר? שיש לי משהו בבטן?
האם בגסטרו יעשו לי עוד בדיקות או שיש לזה טיפול.
התור לגסטרולוג רק בסוף החודש ואני אשמח לדעת מה קורה איתי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HP
ד''ר אהוד מלצר18/05/2009תשובות בסדר ששאלת:
-זה אומר שיש לך חיידק בקיבה ששמו הליקבקטר פילורי
-אין קשר בין מעי רגיז לחיידק זה
-זה לא אומר יותר ממה שזה - החיידק קיים אצלך מילדות ואני מניח שתקבלי טיפול נגדו (זה לא דחוף)
-קשה לי לדעת "מה קורה איתך" על סמך שאלותיך
דר' מלצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אורנית18/05/2009התופעה שהתלוננתי עליה זה כאבי בטן אחרי אוכל ונפיחות ובנוסף גזים לכל אורך היום בלי קשר לאם אכלתי או לא (ז"א גם בלילה בזמן שינה או בבוקר לפני שאכלתי) בנוסף, בזמן האחרון יש לי בחילות בבקרים.
זה תופעות שנגרמות מהחיידק? איזה טיפול נותנים והאם הטיפול אכן מעלים את התופעות?
אמרו לי לעשות את הבדיקה הזו לפני שאני הולכת לגסטרולוג. האם רופא משפחה יכול לתת לי את התרופות הנדרשות?
אם יש לי את החיידק מילדות איך זה שלא היו לי בעיות כאלה קודם?
מעולם לא הייתה לי בעיה כזו ולכן אמרו לי שיכול להיות שזה תסמונת מעי רגיז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנית
ד''ר אהוד מלצר19/05/2009כאב הבטן יכול להיות קשור במידה ויש לך כיב (אולקוס). שאר הסמפטמים אינם קשורים. רופא המשפחה חכול לתת טיפול.
החיידק אינו גורם צרות ברוב המקרים וליתים, מסיבה לא ידועה הוא עלול לגרום לכיב.
הערת לואי: הפורום מנוהל ע"י רופאים בהתנדבות. מילה כמו, שלום, בבקשה ותודה לא מזיקות.
כל טוב
דר' מלצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר
פרופ' אלכסנדר פיש19/05/2009בדיקת נשיםה חיובית לנוכחות הליקובקטר מלמדת על זהון בחיידק זה. מדובר בזהום אשר נפוץ ביותר ממחצית באוכלוסייה בארץ.
אין הדבר מלמד על כך שהתסמינים נובעים מהליקובקטר.
כאשר יש תסמינים יש נטייה לטפל בהליקובקטר אך אין בהכרח קשר בין תסמינים לחיידק.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורנית19/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)