אל דר אהוד שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל דר אהוד שלום
    אבי
    18/06/2009

טוב אנסה לעשות זאת בקצרה לפני בערך חצי שנה התחלתי להרגיש לא טוב היה לי ועדיין יש לי חום נמוך עד 37.5
    וכמו כן התחלתי לסבול מכאבי בטן ללא ירידה במשקל ופתאום לפני חודש התחילו לי שינוים ביציאות שלא מלווים בדם הלכתי לעשות אולטרא סאונד בטן שיצא תקין והבדיקות דם יצאו תקינות וזה לא עבר וכמו כן הלכתי לעשות סיטי בטן אגן לפני כשבועיים ושם נרשם שההתרשמות היא שמדובר בקולטיס ושמתי לב שבזמן האחרון ירדתי כשני קילו ממשקלי ואין לי תיאבון וכאבי בטן קבועים אין לי מושג מה לעשות נראה לי שהכי טוב יהי ללכת למיון כי פשוט יש לי תור לגסטרו רק עוד כחודש ואני לא מסוגל לסבול אודה על תשבותך בהקדם אבי בן 29 אהה וכמו כן שמתי לב שבזמן האחרון יש לי נשירת שיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אל דר אהוד שלום

הוספת תגובה

• אבי

ד''ר אהוד מלצר
    21/06/2009

על פי התסמינים שאתה מתאר ייתכן ויש לך מחלה דלקתית של המעי. הדבר דורש בדיקת רופא גסטרו בהקדם. נסה למצוא דרך לראות רופא בתחום לפני המועד שנקבע לך
    בברכה
    דר' מלצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו