עזרה בבקשה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה !
    משה
    28/08/2009

שלום רב,

אני בן 24. בריא בד"כ.
    לפני כחודש וחצי הייתי בלחץ גדול. לאחר שהלחץ נפסק, התחילו לי בחילות, כאבי בטן ואי נוחות בצד ימין עליון של הבטן (מתחת לצלעות) (שישולים כבר יש לי 3 חודשים).
    הייתי אצל שני רופאי משפחה ששלחו אותי לאולטרה סאונד, בדיקת צואה (לבדיקת דם סמוי וחיידקים) ולבדיקות דם הכוללות תפקודי כבד. הכל יצא תקין.
    עבר חודש וחצי מאז שהכאבים התחילו וחודש עבר מאז הבדיקות. הבחילות פסקו כמעט לגמרי היציאות שלי הרבה יותר בסדר אך יש לי אי נוחות בבטן ואי נוחות בצד ימין עליון של הבטן.
    לאור התוצאות הטובות של הבדיקות, הרופאים אמרו לי שאני סובל מ"תסמונת המעי הרגיז" אך אותי זה לא ממש הרגיע כי פחדתי שהם טועים.
    איבדתי טיפה משקל בגלל המתח הנפשי שאני נמצא בו. אני לא תמיד יכול לאכול לכן אני קופץ ארוחות.
    הומלץ לי על ידיכם לפנות לגסטרואנטרולוג וכך עשיתי. לאחר שבדק אותי גופנית ושמע על התסמינים ועל גילי הצעיר, חזר על כך שאני סובל "ממעי רגיז" ואמר לי שהכאבים לא יעברו עד שלא ארגע.
    שמתי לב שמתי שכשיש לי רוגע נפשי, הכאבים פוסקים כמעט לגמרי והיציאות הרבה יותר בסדר.
    אני מאוד מודאג ואני גם לא ישן טוב בלילה בגלל זה.
    אין היסטוריה של סרטן מעי במשפחה.

האם יכול להיות שמדובר על סרטן במעי? הסיבה שאני שואל היא בגלל שזה הדבר היחיד שלא רואים
    באולטראסאונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה !

הוספת תגובה

• שכחתי

משה
    28/08/2009

ראוי לציים כי יש לי צרבת כשאני אוכל מאכלים מסויימים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי

משה
    28/08/2009

ראוי לציים כי יש לי צרבת כשאני אוכל מאכלים מסויימים...
    הצואה יוצאת לי שטוחה לרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

ד''ר אהוד מלצר
    30/08/2009

משה שלום
    אם כבר היית אצל גסטרואנטרולוג וגם הוא התרשם שאין מדובר בבעייה רצינית, נראה לי שאתה יכול להרגע.
    דר' מלצר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו