כאבי בטן תחתונה חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה חזקים
    אייל
    04/11/2009

שלום ד"ר,
    לפני כחודש היו לי כאבי בטן תחתונה חזקים והייתי במיון וחשבתי שמדובר באבנים בכליות שוב (היה לי לפני כ 4 שנים) כיוון שהכאב היה דומה, לאחר בדיקות מקיפות הכוללות סיטי בטן, אולטראסאונד, שתן ודם שיצאו תקינות שלחו אותי הביתה עם כדורי הרגעה (פפברין) ללא ממצאים חריגים.
    לקחתי את הכדורים במשך שבוע וחצי ומאז הכאב פחת אך הרגשתי מידי פעם כאב מסויים אך בתדירות נמוכה ולא חזקה. יש לציין שבכל שלב לא היו לי כל תופעות לוואי כגון צואה חריגה, הקאות, חום וכו'.
    לפני כמה ימים חזרו לי הכאבים החזקים פתאום וכרגע חזרתי לקחת את הכדורים. יש לי כאב בבטן תחתונה ואני נכנס כל שעתיים לשירותים ואז הכאב פוחת ויש לי כל הזמן גזים.
    יש לציין שהכליות שלי לא נמצאות במקומן הרגיל מלידה ואחת מהם נמצאת באזור הבטן התחתונה.
    מה זה יכול להיות לדעתך?
    תודה מראש,
    אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן תחתונה חזקים

הוספת תגובה

• כאב בטן

ד''ר רם דיקמן
    04/11/2009

דורש בירור, הייתי פונה למרפאת גסטרו בשאלה של בירור כאב הבטן, כולל בדיקה של המעי הג, הייתי בודק אי סבילות ללקטוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו