מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן תחתונה - צד שמאלקרן26/11/2009
שלום רב, אני בת 32, אמא לשניים. אני נושאת התקן רגיל (לא הורמונאלי) מאז הלידה השניה לפני כשלוש שנים..
מאז ששמו לי את ההתקן אני סובלת מכאבי בטן תחתונה בצד שמאל בלבד נראה שזה פחות או יותר סביב הביוץ. כמעט בכל חודש (נדיר אבל היו חודשים שעברו בלעדיו). הכאב מזכיר בטן תפוסה או גאזים. לפעמים מקרין לכל סביב הקטן אבל ברור לי שהנקודה הכואבת נמצאת בצד שמאל.
רופאת משפחה אמרה שזה קשור להתקן. יש לציין שאני לא סובלת מעצירויות בכלל.
רופאת נשים עושה אולטראסאונד פנימי פעם בשנה, אומרת שהכל נראה במקום. כן ציינה שנשמע לה מוזר שהכאב הוא תמיד בצד שמאל כי אם זה כאב ביוץ הוא אמור כל פעם להיות משחלה אחרת. היא שאלה אם הכאב בלתי נסבל ואמרה שזה תלוי בי. אם הכאב בלתי נסבל אפשר להמשיך בדיקות הלאה לברר למה זה קורה.
מצד אחד אני לא רוצה להוציא את ההתקן (לא מעוניינת בהתקן הורמונאלי או גלולות מפחד לסרטן) היות ואני לא רוצה שזה יפגע בחיי המין שלי ושל בעלי. (סתם להוציא לבדוק ולהכניס מחדש יעלה לי לא מעט כסף). מצד שני אני כל הזמן בחשש שאולי יש משהו שכדאי לבדוק.
הכאב הוא לא בלתי נסבל רק לא נעים ומזכיר לי בכל חודש שאולי כן ישנה בעיה.
האם יכול להיות שזה קשור למעי הגס? ושמשהו שיושב במעי הגס כואב בגלל הביוץ בכל חודש?
הכאבים האלה מופיעים אך ורק כמספר ימים לאחר תום הוסת החודשית ונעלמים לאחר יומיים עד ארבעה.
סליחה על האורך, אשמח לחוות דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מחזורי
ד''ר רם דיקמן28/11/2009כאב הבטן שאת מתארת קשור להתקן, ייתכן וישנה דלקת באגן ולפיכך הוציאי אותו למשך 3 חודשים וראי אם חל שיפור, נסי קונדום בתקופה זאת, במידה ואין שיפור פני לרופא נשים אחר לשלילת אנדומטריוזיס או גודש ורידי שניתן לבדוק בסונר דופלר מכוון לורידי השיחלה, מבוצע בבילינסון בוודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)