מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות במערכת העיכול זקוק ל...אמיר02/02/2010
שלום רב יש לי בעיות במערכת העיכול מזה כמה חודשים ועשיתי בדיקת צואה, שם הבדיקה הוא: OCCULT BLOOD STOOL שהתוצאה שלה היא: Positive
ותבחין נשיפה (נראה לי לפילורי, שם הבדיקה הוא: C13 UREA BREATH TEST ) שתוצאותיו הם: 11.25 ואני ראיתי שערכי הנורמה הם: 0-3.5 כמו כן יתר בדיקות הדם יצאו תקינות, כמו כן לפני כ3 שנים עשיתי את הטיפול המשולש ל פילורי
רציתי לדעת מה המשמעות של התוצאות הללו ומה עליי לעשות?, האם זה אומר שיש לי סרטן במעי הגס או משהו כזה?
האם אני עכשיו צריך לבצע קולונוסקופיה או גסטרוסקופיה או שניהם ואם כן האם יש מקום בארץ שבו אפשר לעשות הרדמה ושיבצעו את שתי הבדיקות באותו הזמן, כלומר לא לבוא לשתי בדיקות שונות אלא לעשות הרדמה אחת ואת שתי הבדיקות
בבקשה תענו לי על כל השאלות ותתנו הסבר כלשהו (כמובן שאני אלך לרופא המשפחה שלי אבל הוא יהיה רק ביום שישי הזה ולכן אני פונה בפורום זה)
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם סמוי
ד''ר יהודית אסולין דיין03/02/2010בדיקת צואה שיצאה חיובית מעלה חשד לדימום שמקורו במעי וההמלצה היא לבצע קולונוסקופיה.
ב-90% מהמקרים המעי הגס תקין בנוכחות בדיקת צואה לא תקינה.
ההחלטה האם לבצע גם גסטרוסקופיה תלויה בגילך ובתלונות. אם אתה צעיר מגיל 55 ואין ירידה במשקל וכד' אפשר להסתפק בשלב ראשון בטיפול בהליקובקטר.
לגבי אפשרות לבצע את שתי הבדיקות- קודם צריכים להחליט האם יש צורך בשתיהן (לא מבצעים בדיקה מיותרת כי "כבר מרדימים"). אם הגסטרואנטרולוג חושב שצריך את שתיהן תתייעץ איתו לגבי האפשרות לבצע אותן יחד.
ד"ר אסולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת באותו הנושא
אמיר03/02/2010שכחתי לציין שכואבת לי גם קיבה אז האם יש איזה שהם כדורים שמקלים על הכאב כמו כן הבנתי שלפני בדיקת הקולונוסקופיה יש צורך לשתות איזה נוזל מבחיל ביותר וראיתי איפשהו שיש איזה שיטה או משהו חדש שלא צריך לשתות את זה האם זה נכון ואם כן מה עליי לבקש מהרופא משפחה או מהרופא גסטרו כדי להימנע שמתיית הנוזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם סמוי
ד''ר יהודית אסולין דיין03/02/2010לא כל דבר אתה צריך לבקש. תן קרדיט. גסטרואנטרולוג יודע בדיוק איזה חומרים יש ואם אפשרי לתת חומר יותר נסבל הוא יעשה כן. כנ"ל לגבי כאבים בקיבה.
ד"ר אסולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)