הליקובקטור או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטור או לא?
    קרן
    13/03/2010

שלום רב.
    אני מאוד מבולבלת ואודה לתגובתך בהקדם.
    אני בת 36, מזה שבוע לוקחת אנטיביוטיקה מוקסיויט פורטה(4 ביום) קארין (2) ואומפרדס (2), לאחר שבמשך כשבועיים חשתי כאבים בקיבה, צרבות , גיהוקים ותחושה שהאוכל עולה לי. רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקת דם (ולא נשיפה, לא ברור לי מדוע) היא הודיעה לי כעבור יומיים שיש לי המצאות נוגדנים לחיידק ושאני צריכה להתחיל בטיפול המשולב.
    תחושת הצריבה והכאב עברו כמעט לגמרי אך נותרו גיהוקים (לא בטוחה, זה המינוח לגרפסים?) מטרידים מאוד. הדבר המטריד ביותר זה שהם לא יוצאים ויש תחושה שנתקעו בדרך. כל הלילה לא הצלחתי לישון משום שהתחושה של ההיתקעות החמירה וממש יצרה לחץ באזור הגרון (השקע שבתחתית הגרון) הלכתי למר"מ והרופא שבדק אותי בערך 20 שניות טען שלדעתו אין לי חיידק, אלא ריפלוקס והיצרות של הושט (מסיבה שלא הסביר לי כראוי) ושאני צריכה להפסיק את נטילת האנטיביוטיקה ולהתחיל לקחת לוסק 20 מ"ג 2 ביום ו- מוטיליום. לקחתי לפנות בוקר את הלוסק, ועכשיו כואב לי הראש והבטן ועדיין איני מצליחה לישון. אני מבולבלת ומרגישה חסרת אונים! למי להקשיב? מה לקחת? מה עושים בשבת??? לא ארצה להפסיק טיפול באנטיביוטיקה אם אכן קיים החיידק בקיבה. אודה לך מאוד על תגובתך. אובדת עצות, ומאוד עייפה.. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטור או לא?

הוספת תגובה

• הליקובקטר

ד''ר רם דיקמן
    13/03/2010

סיימי את הטיפול האנטיביוטי ולאחר מכן המשיכי רק עם אומפרדקס פעמיים ביום לפני ארוחה ועל קיבה ריקה. בעתיד היוועצי ברופא גסטרו בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו