עצירות מתמשכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות מתמשכת
    ורד
    14/04/2010

שלום.
    אני חיילת שנמצאת בבסיס סגור וכבר חצי שנה בערך סובלת מעצירות קשה. בסביבות הפעם בשבוע.
    שיניתי את כל התזונה שלי, אני מקפידה על ארוחות קטנות, שותה הרבה מים אוכלת הרבה ירקות, שזיפים וכו' ונמנעת מאכילת בננות, אורז ומזון הגורם לעצירות. בנוסף מקפידה על פעילות גופנית.
    הרופא יחידה שלי נתן לי שמן פארפין, אבילאק, כדורים משלשלים, תוספי תזונה וגם שלח אותי לפסיכולוגית, אך שום דבר לא עוזר.
    בחודש האחרון אני מרגישה נפוחה יותר ויותר וסובלת מכאבי בטן עזים בעיקר לאחר האכילה. הבטן שלי התנפחה בצורה קיצונית, ממש נראה כמו כרס הריון. ועליתי כ-8 קילו מאז החלה בעיית העצירות.
    יש לציין כי לפני כן, חילוף החומרים שלי היה מצויין- לפחות פעמיים ביום.

אני ממש אובדת עצות. ממה זה נובע?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות מתמשכת

הוספת תגובה

• עצירות

ד''ר רם דיקמן
    14/04/2010

נסי לפנות לבילינסון, או לבית חולים אחר למרפאת רצפת האגן, לבירור מקיף, בבילינסון פקס למשלוח בקשה לתור - 9210313, מעני אותה אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני חיילת בבסיס סגור...

חיילת
    22/04/2010

גם לי התחילה בעייה כמו שלך...
    רק שאח''כ זה הפך גם לשלשולים וגם לעצירות לסירוגין...
    במשך שנה שלמה איש מהמערכת הצבאית לא נתן לי מענה..
    לפני חודש אושפזתי לאחר שהחלו סיימפטומים נוספים..ושלשולים רצופים חמישה שבועות גילו שיש לי חיידק...במעי...
    אני חושבת שהוא עבר...
    אני עדיין סובלת עכשיו מהבעייה הקודמת של נפיחות בבטן אי סדירות ביציאות...
    עשו לי בדיקת גאסטרו ולקחו ביופסיות מהקיבה ומהמעי הדק...
    גילו שיש לי אודם..דלקת בקיבה ובמעי..
    האם אני צריכה לעשות קולונוסקפיה?
    מאז גיוסי כאדם בריא לחלוטין פרופיל 97!
    החלו בעיות....מחלת לב,בעיות בקיבה,במעיים,שלפוחית רגיזה....
    אני כבר לא יודעת מה לעשות!:(
    הרופאים הצבאיים יוציאו את המיץ ולא ייתנו מענה הולם!...
    סליחה שאני ככה מתפרצת פשוט זה דיי נגע לליבי גם אני מיואשת...
    אני חיה על קל בטן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציאות לא סדירות

ד''ר יהודית אסולין דיין
    22/04/2010

שינויים במערכת העיכול מאוד מאפיינים חיילים שעם הגיוס חלו שינויים בהרגלי האכילה והשירותים שלהם וכמובן חל שינוי שכרוך במתח ובהסתגלות למסגרת. ברוב המכריע של המקרים ההפרעות הן תפקודיות ואינן בגלל דלקות. לא בטוח שהדלקת שראו אצלך היא משמעותית. את ההמלצות לגבי בירור נוסף אם בכלל יתן הגסטרואנטרולוג המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו