רפלוקס..וכלום לא עוזר לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס..וכלום לא עוזר לי
    לילך
    03/05/2010

היי..בת 30 בריאה בדר"כ. לפני שנה החלו בעיות צרידות קשות, יובש חמור בגרון ותחושת שריפה באזור מיתרי הקול.
    נבדקתי ע"י מספר רופאי אף אוזן גרון כולל במכשיר אנדוסקופיה ואובחנתי כסובלת מריפלוקס. טופלתי בכדורים נוגדי חומצה כגון לוסק, אומפרדקס, במינונים שונים (כל פעם העלו לי את המינון).
    לצערי לא רק שהכדורים לא עזרו, מצבי הולך ומחמיר.
    ניסיתי לפנות לרפואה האלטרנטיבית, שיניתי תזונה, שתיתי מרקחות שונות למינהן אך שום דבר לא עוזר.
    אני מתקשה לדבר עקב יובש ושריפה שלא מרפה, ואפילו כבר לאכול קשה לי יותר מכמה ביסים, כבר במהלך הארוחה אני נתקפת בחומצה שעולה למעלה ושורפת לי את איזור מיתרי הקול וממש קשה לי להמשיך לאכול.
    שאלתי היא: האם קיים טיפול אחר, כגון ניתוח או כל טיפול נוסף שיכול לעזור???
    בבקשה אודה לתשובתך...אני סובלת ומצבי מחמיר מיום ליום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס..וכלום לא עוזר לי

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד''ר יהודית אסולין דיין
    03/05/2010

לא כדאי למהר לניתוח אם תרופות לרפלוקס לא עזרו כי הנתונים על ניתוחים בהתוויה זו מוגבלים.
    יש תרופה בשם קונטרולוק והמינון הוא 40 מ"ג פעמיים ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בנושא

לילך
    04/05/2010

במידה והכדור שהמלצת יעזור, האם זה אומר שאצטרך ליטול אותו כל חיי? כי למיטב הבנתי רפלוקס לא עובר.
    ושנית, שמעתי רבות כי כל כדורי נוגדי החומצה למינהם לאחר תקופה מסויימת כבר מפסיקים להשפיע ולא די בכך הם גורמים להפסקת הפרשת החומרים נוגדי החמצון אשר מופרשים ע"י הכיבה/מערכת העיקול.
    אודה להמשך תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד''ר יהודית אסולין דיין
    04/05/2010

לפני התיאור שלך סבלך רב. לכן המוקד צריך להיות איך כרגע לשפר את המצב. האם התרופה היא לכל החיים או האם היא תפסיק לעזור? מוקדם לומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו