מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפלוקס..וכלום לא עוזר לילילך03/05/2010
היי..בת 30 בריאה בדר"כ. לפני שנה החלו בעיות צרידות קשות, יובש חמור בגרון ותחושת שריפה באזור מיתרי הקול.
נבדקתי ע"י מספר רופאי אף אוזן גרון כולל במכשיר אנדוסקופיה ואובחנתי כסובלת מריפלוקס. טופלתי בכדורים נוגדי חומצה כגון לוסק, אומפרדקס, במינונים שונים (כל פעם העלו לי את המינון).
לצערי לא רק שהכדורים לא עזרו, מצבי הולך ומחמיר.
ניסיתי לפנות לרפואה האלטרנטיבית, שיניתי תזונה, שתיתי מרקחות שונות למינהן אך שום דבר לא עוזר.
אני מתקשה לדבר עקב יובש ושריפה שלא מרפה, ואפילו כבר לאכול קשה לי יותר מכמה ביסים, כבר במהלך הארוחה אני נתקפת בחומצה שעולה למעלה ושורפת לי את איזור מיתרי הקול וממש קשה לי להמשיך לאכול.
שאלתי היא: האם קיים טיפול אחר, כגון ניתוח או כל טיפול נוסף שיכול לעזור???
בבקשה אודה לתשובתך...אני סובלת ומצבי מחמיר מיום ליום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס
ד''ר יהודית אסולין דיין03/05/2010לא כדאי למהר לניתוח אם תרופות לרפלוקס לא עזרו כי הנתונים על ניתוחים בהתוויה זו מוגבלים.
יש תרופה בשם קונטרולוק והמינון הוא 40 מ"ג פעמיים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא
לילך04/05/2010במידה והכדור שהמלצת יעזור, האם זה אומר שאצטרך ליטול אותו כל חיי? כי למיטב הבנתי רפלוקס לא עובר.
ושנית, שמעתי רבות כי כל כדורי נוגדי החומצה למינהם לאחר תקופה מסויימת כבר מפסיקים להשפיע ולא די בכך הם גורמים להפסקת הפרשת החומרים נוגדי החמצון אשר מופרשים ע"י הכיבה/מערכת העיקול.
אודה להמשך תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס
ד''ר יהודית אסולין דיין04/05/2010לפני התיאור שלך סבלך רב. לכן המוקד צריך להיות איך כרגע לשפר את המצב. האם התרופה היא לכל החיים או האם היא תפסיק לעזור? מוקדם לומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)