שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    14/05/2010

מזה כשלושה שבועות , יש לי קיבה רכה יותר המלווה בגזים קצת ריריים ולעיתים אף יש לי גם דם
    (זה קורה אחת לכמה ימים ובעקבות הגזים) מה זה יכול להיות? מה כדאי לי לעשות? יש לציין שאני בת 35, נוטלת פלוטין באופן קבוע כ-6 חודשים ונוטלת כדורי ברזל. בעבר היתה לי גם את התופעה הזו והיא עברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יציאה עם דם

ד''ר רם דיקמן
    15/05/2010

הייתי פונה לגסטרואנטרולוג ולפרוקטולוג לבדיקה יסודית של המעי הגס, כמו כן יש לבצע תרבית צואה ובדיקות דם כלליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אני
    16/05/2010

שלום, הייתי היום אצל רופא המשפחה בקשר לבעיה והוא אומר שבינתיים אין צורך לעשות בדיקות דם וצואה ושקודם אלך לכירוג (שגם ככה יש לי תור אליו עוד יומיים) ושאולי זה נובע מפיסורה או טחורים. האם זה נשמע לך הגיוני לאור המצב שתארתי בשאלתי הראשונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כירורג

ד''ר רם דיקמן
    16/05/2010

לכי על זה אבל השלימי מה שביקשתי מיד לאחר מכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו