בקשר ללקיחה של יותר מדי כדורים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר ללקיחה של יותר מדי כדורים!
    מודאגת
    25/05/2010

שלום.
    לפני שלושה ימים לקחתי 5 כדורי "נורופן" ביחד ולאחר שעה עוד שניים. הרגשתי קצת רע, אבל לא יותר מדי.קצת רחשים בבטן ובחילות. יום אחרי זה (שלשום) לקחתי 5 כדורי "אדוויל" ועוד שני כדורי "נורופן" בתוך מספר דקות. גם אז הרגשתי רע, אבל לא קרה לי יותר מדי. שוב, היו לי רחשים כאלה בבטן ובחילות וסחרחורות. אתמול לקחתי 10 כדורים של "אדוויל" תוך חצי שעה בערך ואחרי 4 שעות לקחתי עוד 5 כאלה. באיזשהו שלב הרגשתי ממש רע! בחילות, סחרחורות, חוסר ריכוז, רעשים בבטן וכאבים. היום לא לקחתי כלום אבל עדיין כואבת לי הבטן. יש לי נפיחות כזאת ודקירות וכאילו משהו "זז" לי שם בפנים. אני סובלת ממש ממעי רגיז אז אני לא ידועת אם זה מזה או מהכדורים. היום אמרו לי שזה ממש לא טוב ויכול להיות שזה יעשה לי נזק למערכת העיכול ושטף דם במוח. לא לקחתי כלום אבל אני עדיין מרגישה קצת רע. אני צריכה לבדוק את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדורים

ד''ר רם דיקמן
    25/05/2010

אם אין צואה בצבע שחור ככל הנראה שזה עבר בשלום לעת עתה, מאידך, הכמות שאת נוטלת מסכנת את חייך, יש להפסיק מיידית נוהג זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו