בירורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירורים
    שירה
    15/06/2010

שלום רב,
    בת 25 בריאה, בשנה האחרונה חוסר ברזל( פריטין 18 ) המוגלובין תקין 14 , סובלת לעיתים קרובות בזמן יציאה מדם בזמן הניגוב מפי הטבעת, לא הרבה דם אדום בהיר, כאבים שנה בגב עליון מעבר לכך הכל תקין - אין ירידה במשקל או חוסר תאבון. תחושת גרד בפי הטבעת יש לציין כי אין משהו חיצוני.
    לאחר התייעצות עם רופא גסטרו נשלחתי לצילום מעי דק , יש לציין כי לפני שלוש שנים עשיתי סי.טי מעיים+צילום מעי דק+ בדיקה פולשנית קצרה (סידו...) והכל היה תקין .
    הרופא חושד למחלת מעי דלקתית, הייתכן ללא תסמינים נוספים, אין חום בדיקות דם הכל תקין מלבד פריטין ואין כאבי בטן..?? רצה שאבצע קולנוסקופיה אך התנגדתי יש לי רגישות לשתיית חומר, אמר שבמידה וצילום המעי הדק לא יצא תקין אז נבצע קולונסקופיה..

אשמח לתגובה, מודאגת מאד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירורים

הוספת תגובה

• דמם רקטלי

ד''ר יהודית אסולין דיין
    15/06/2010

לא נשמע מדאיג.
    המוגלובין מצוין. חסר ברזל בגיל 25 הוא ממצא מאוד שכיח והוא לרוב משני למחזור החודשי.
    דמם רקטלי וגרד בפי הטבעת הכי מחשידים לטחורים. אני הייתי מסתפקת בבדיקת סיגמואידוסקופיה (קולונסוקופיה קצרה) המתבצעת לאחר הכנה של חוקן בלבד ללא דיאטה מיוחדת או שתיית משלשלים.
    ד"ר אסולין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו