אין לי מושג ממה אני סובל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי מושג ממה אני סובל
    יעקב
    27/06/2010

שלום אנ בן 27 ללא מחלות רקע ומזה 8 חודשים אני מאד סובל מקרקורי בטן חזקים לאורך כל היום
    הגורמים לאי נעימות רבה , מורגש מאד במקומות שקטים ! כמו כן אני גם סובל מגזים מידי פעם הגורמים גם לאי נעימות . היציאת שלי לאחרונה הם רק בבוקר פעם ביום ואחרי שאני שותה מים!
    מעבר לכך חשוב לציין שאני לא מעשן ואף פעם לא הייתי , אני מתעסק בספורט ופיתוח גוף , משתדל לאכול תזונה בריאה המכילה 120 גרם חלבון ביום .
    כל אלא לא נותנם לי סיבה להבין מה יש לי בעצם וכל הזמן אני חושב שזה פשוט יעבור מעצמו ...
    וזה לא קורה , ואני הייתי רוצה לדעת האם יש איזה בדיקה שעלי לבצע כדי להבין מה יש לי ואיך אפשר לטפל בבעיה הזאת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי מושג ממה אני סובל

הוספת תגובה

• גזים

ד''ר יהודית אסולין דיין
    28/06/2010

נשמע שאתה סובל מריבוי גזים. אחת האפשרויות השכיחות היא אי סבילות ללקטוז. אם את כל משקאות החלבונים אם אתה שותה על בסיס חלב זו יכולה להיות הסיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וזה אומר ש...

יעקב
    29/06/2010

וזה אומר ש... אסור לי לאכול כלל מוצרי חלב ?
    ואת המשקה חלבון אני שותה רק עם מים ולא עם חלב !
    וחוץ מזה שממש בקושי שאני אוכל מוצרי חלב ולרוב בכלל שלא .
    איך בכל זאת ניתן לבדוק מה יש לי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יש

ד''ר רם דיקמן
    02/07/2010

את הבירור קשה לבצע באתר אינטרנט, פנה לדיטאנית וערוך עימה תוכנית אלימינאציה של מזונות חשודים כגורמים לתלונותיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו