מרפאת גסטרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרפאת גסטרו
    חסוי
    14/07/2010

שלום , ברצוני לדעת איזו מרפאת גסטרו נחשבת כיום למרפאת הגסטרו הטובה ביותר במרכז הארץ?התאכזבתי מטיפול בבית חולים מסוים, ולכן אני רוצה לנסות מרפאה בבית חולים אחר..

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרפאת גסטרו

הוספת תגובה

• מרפאה

ד''ר רם דיקמן
    15/07/2010

אני מציע שלא ניכנס לעניינים שכאלו, מה הבעיה שיש לך, אשמח לכוון בהתאם. להשתמע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיות הן..

חסוי
    15/07/2010

צרבות,בחילות, כאבי בטן לעיתים,טחורים.

עברתי רק בדיקה אחת-קולונוסקופיה שייצאה תקינה, ונאמר לי לשתות 2 כפות שמן זית בשביל הטחורים.
    בשביל הצרבות אמרו לי לשנות את התזונה ולקחת יום יום אומפרדקס,שזה דבר לא הגיוני ולא בריא.

יותר מזה לא עזרו לי יותר מידי, ולכן אני רוצה לפנות למכון אחר ואלו האופציות שנותרו לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבות

ד''ר רם דיקמן
    18/07/2010

בבתי החולים המרכזיים, בכולם, קיימות מרפאות בתחום תנועתיות מערכת העיכול, לדוגמא - מרפאת צרבת, רצפת אגן, מעי רגיש, מומחים אלו יוכלו לעזור לך, אני מנוע מלפרסם שמות ומקומות, בקש הפנייה לאחת ממרפאות אלו, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו