מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- GERD 23 שנה ושום טיפול לא עוזרסלי14/07/2010
אני סובלת שנים רבות מדלקת בוושט כתוצאה מריפלוקס. לפני כ-10 שנים, כשלא עזרו התרופות (קונטרולוק וכו') בוצע ניתוח פונדופליקציה ע"ש ניסן, ולאחר ההחלמה ההרגשה היתה טובה מאוד. אחרי שנה וחצי הפונדופליקציה התפרקה (על פי הכאבים שחזרו ועוד גסטרוסקופיה שאימתה זאת)ומאז ועד היום אני נוטלת ארסנל של לנטון מדי בוקר ופאמוטידין בערב, לפעמים הופכת את הסדר בעצת הרופאה - אבל שום דבר לא מועיל. לא אוכלת חריף או חמוץ או מטוגן, ישנה כשהראש מורם 45 מעלות. הכאב חזק בעיקר בשכיבה ובישיבה, פחות בעמידה, וההרגשה הכללית היא שיש בצקת שם.
שאלתי כמובן היא מה לדעתכם ניתן לעשות? הרופאה רק מחליפה לי תרופות אבל אלה לא עוזרות ולא משנות דבר. חוששת מוושט ע"ש בארט, או לחלופין, אולי יש בכלל ממצא אחר? איזה בדיקות עלי לעשות? אני בת 63 ונוטלת מלבד הכדורים שציינתי גם ואזודיפ לאיזון לחץ דם, סימבסטטין, והפסקתי מיקרופירין בתקווה שהמצב ישתפר - אבל הוא לא, קולוטל על פי הצורך, תוסף סידן + ויטמין D ומולטי ויטמין משום שאינני אוכלת לצערי ירקות ופירות בגלל המצב. ממש בלתי נסבל.
ברקע: מעי רגיש, וב-3 קולונוסקופיות הוצאו פוליפים מסוג אדנומ, COPD קל ולא מעזנת כמה שנים. תודה מראש על כל עצה שתביא לסיום הסיוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ארוכה
ד''ר רם דיקמן15/07/2010שאלתך ארוכה מאד, ארוכה מדי, נסחי את השאלה בקצרה ואשמח לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם המחלה "ארוכת" שנים.
סלי15/07/2010במקרה שלי, אם היית בכל זאת משתדל לקרוא את שאלתי - יש חשיבות רבה לפרטים.
חבל מאוד שיש רופאים ששוכחים שמאחורי כל איבר יש גם בן אדם, ומי שחושב שניתן לשאול באופן לאקוני כדי לענות באופן "לקסיקוני" - ראוי לדעתי שלא יגיב בפורום, תהיה מומחיותו אשר תהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה ארוכה
ד''ר רם דיקמן18/07/2010נסחי את השאלה שוב, הדגישי במשפטים ספורים מהן התלונות העיקריות ונסי להיות יותר חיובית בפעם הבאה, אענה ברצון רב, כפי שאת ניסחת בפעם הראשונה אנו הולך לאיבוד. תודה על ההבנה ולהשתמע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)