IBS שמוציא אותי מאיזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IBS שמוציא אותי מאיזון
    יוחאי
    24/08/2010

שלום רב,
    סובל מ-IBS כבר כשנה,כאשר יש לי גם בעיה של תכיפות גבוהה של מתן שתן+לחץ בשלפוחית,ולעיתים גם תחושת שריפה באיבר המין.
    מטעמי לכלוך,החלטתי לפני ה-IBS להשתין רק בישיבה,והתרגלתי לזה,כאשר כיום מאוד קשה לי להשתין בעמידה.
    הסיפור הוא,שכאשר אני בא להשתין,אני מרגיש לחץ באיזור פי הטבעת,גזים שזזים לי בבטן,וגם לחץ במעי.
    כלומר,הגעתי למצב שאני לא יודע אם אני צריך רק להטיל שתן,או שיש לי יציאה.
    התחלתי דיאטה אצל נטורופט,שהקטינה משמעותית את מספר היציאות ביום.(רב הזמן מדובר ביציאה עד שתיים ביום)
    אבל עדיין,המוח שלי משדר לא נכון,ולכן קשה לי להבדיל,ולכן אני נורא מפחד להשתין בעמידה.
    יש לציין שאני סובל מ-OCD,ואני משתמש בכמה סוגים של תרופות פסיכיאטריות.
    מה עושים במקרה כזה?
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IBS שמוציא אותי מאיזון

הוספת תגובה

• תכיפות

ד''ר רם דיקמן
    26/08/2010

אני מציע בירור התכיפות במסגרת מרפאת רצפת אגן שקיימת בבתי חולים כמו בילינסון או תה"ש, איכילוב גם כן, בקש הפנייה למרפאה שכזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריצפת האגן?זה לא רק לנשים?

יוחאי
    26/08/2010

חוץ מזה שאצלי זה ככל הנראה פסיכוסומטי הכל,כי כשאני ממש ממש עסוק במשהו שממש מעניין אותי,אני שוכח שאני צריך ללכת לשירותים.(למרות שזה לא קורה הרבה)
    מה לגבי תרופות?מה היית ממליץ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצפת האגן

ד''ר רם דיקמן
    26/08/2010

מרפאת רצפת האגן היא גם לגברים, בשלב זה אין לי המלצות אחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו