עזרה דחופה!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!!!!!!!!!
    שאלה....
    30/08/2010

שלום,
    לפני כחצי שנה עברתי ניתוח לכריתת כיס מרה לאחר שהופיעו אבנים בדרכי המרה, כתוצאה מכך הייתה לי גם צהבת.
    לאחר הניתוח ועד לפני חודש חשתי נהדר ולא היו שום בעיות. בחודש האחרון יש לי כאבים בגב העליון וכאבים באיזור הסרעפת. הכאבים חמורים בעיקר בשעות הבוקר.
    אתמול בערב היה לי ממש התקף של כאב חד מאוד באיזור הסרעפת וכן, בכתף ימין.
    מדי פעם יש לי גם צרבות.
    אני חייבת לדעת- מה פשר הכאבים?, אני שואלת כאן בפורום מפני שכאשר פניתי לרופא משפחה הוא טען שזה שום דבר ושזו כנראה תגובה של הגוף לכך שאין כיס מרה אך אני לא מקבלת את התשובה שלו במיוחד לאור ההתקף של אתמול.
    שאלה נוספת, האם הכאבים קשורים אולי לתזונה לקויה?, התזונה שלי מאוד לקויה אני חייבת להודות...
    מה דעתכם???.??, על מה מעידים הכאבים הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר רם דיקמן
    30/08/2010

קשה להתרשם על סמך המתואר, יה יכול להתאים לרפלוקס או לבעייה בושט או בקיבה. רצוי להיפגש עם גסטרואנטרולוג, תאמו תור לכך. לקראת הבדיקה שלו בצעו בדיקות דם כולל תפקודי כבד, בצעו תבחין נשיפה להליקובקטר, בצעו סונר בטן להדגמת דרכי הרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו