בעיות במערכת העיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במערכת העיכול
    ליאור
    15/09/2010

שלום רב אני סובל מזה כחודש ימים מהפרעות במערכת העיכול זה התחיל בבחילות יציאות רכות לקחתי קל בטן ואחר מספר ימים זה עבר ,לפני שבועיים חשתי בשנית מכאבי בטן ובנוסף הרגשתי כאבים במרכז החזה ניגשתי לרופא משפחה ונתנו לי לעשות בדיקות דם כלליות,צילום חזה , לחץ דם ,בדיקת נשיפה לבדיקת חיידק, אק"ג,ובדיקת צואה, הכל יצא תקין הרופא המליץ לי לקחת לנטון להרגעת החומציות וזה עוזר לכאבים שהיו לי בחזה אבל אני עדין עם כאבי בטן שבאים והולכים בחילות ואין לי תאיבון בבקשה תכונו אותי מה לעשות ומה האבחנה שלכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במערכת העיכול

הוספת תגובה

• בעיות במערכת העיכול

ד''ר יהודית אסולין דיין
    15/09/2010

מכיוון שהתלונות נמשכות מעל חודש ורופא המשפחה ביצע בירור ראשוני שהינו תקין, מציעה לפנות לגסטרואנטרולוג ליעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

ליאור
    16/09/2010

תודה רבה על העזרה יש לך המלצה על רופא מתמחה באיזור הצפון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא גסטרו

ד''ר יהודית אסולין דיין
    16/09/2010

כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה. לרוב הם עובדים בשיתוף פעולה עם רופאים מקצועיים ויוכלו לכוון אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו