נפיחות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן
    נפוחה
    14/12/2010

אני סובלת מנפיחות בבטן...זה החל לפני שנה שכבר ירדתי המון במשקל [כמעט 30 קילו]....הבטן שלי מתנפחת ללא קשר לעצירות,מאכלים,מצב רוח,הורמונים.
    נמאס לי מזה כבר,עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה בה ראו הליקובקטור שכבר טופל וחוסל.
    הדבר היחיד שנאמר לי שיתכן בגלל עודף ירקות שאני אוכלת,אז הפחתתי אבל זה עדיין קיים,אני סובלת מעצירות כרונית אבל מטפלת בעזרת חצי כפית דבש הני לקס מידי לילה.
    שאלתי היא האם בגלל נטילת הדבש המסייע בעצירות עלול להריע את המצב?
    ומה עוד האפשרויות?זה כבר מייאש אותי,אני שומרת על משקלי כל כך יפה ומקפידה גם על תזונה וגם על פעילות גופנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בבטן

הוספת תגובה

• נפיחות בבטן - תגובה

ד''ר רם דיקמן
    15/12/2010

עלייך להיוועץ בדיטאנית ולבצע תבחין נשיפה לבירור אי סבילות ללקטוז ולפרוקטוז, כמו כן לבדוק בבדיקת דם - סרולוגיה לצליאק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם....

אני
    15/12/2010

דלקת בקיבה ובאנטרום+הליקובקטור יכולים לגרום לנפיחות בבטן?
    לפני מספר חודשים היה לי וטופלתי באנטיביוטיקה,מאז לא בדקתי שוב.
    צליאק-אין לאחר בדיקה, רגישות למוצרי חלב לאחר בדיקה עצמית גם אין,ולגבי פרוקטוז איך בודקים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם.... - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    15/12/2010

באותו אופן בו בודקים לקטוז רק הסוכר ששותים הינו פרוקטוז ולא לקטוז. לברר באיזה מכונים מבצעים זאת (קיים באיכילוב).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו