טיפול קשה-הליקובקטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול קשה-הליקובקטור
    אני
    23/01/2011

אני כבר ביום השישי לטיפול בהליקובקטור ימים ראשונים מוקסיוויט+לוסק ואתמול שונה ללוסק+מטרוג'יל וקלרידקס.
    תופעות הטיפול כוללות:בחילה,סחרחורת,דופק מהיר,גלי חום,חולשה.
    האם זה סביר? קצת מקשה לתפקוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול קשה-הליקובקטור

הוספת תגובה

• טיפול קשה-הליקובקטור - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    23/01/2011

תופעות הלוואי משתנות ממטופל למטופל, האם סביר? ההחלטה היא שלך האם את/אתה מסוגל/ת להשלים את 5 ימי הטיפול הנוכחיים. אין דרך אחרת להכחיד את החיידק מלבד אנטיביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר לקחת את הטיפול?

אני
    23/01/2011

בכדי לחסוך ממני את התופעות של הבוקר,האם אוכל לשתות את הטיפול מוקדם בבוקר,נניח ב05.00 ולחזור לישון ואז כשאתעורר ארגיש פחות תופעות לוואי?
    אני שואלת כי אני יודעת שצריך לשתות את הטיפול עם אוכל,אבל האם זה נורא שאני יאכל בסביביות 8?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר לקחת את הטיפול? - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    24/01/2011

אפשרי לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו