איך מטפלים בדלקת בקיבה בלי כדורים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מטפלים בדלקת בקיבה בלי כדורים?
    מיואש
    26/01/2011

בבדיקת גסטרוסקופיה שערכתי, התגלה שיש לי דלקת בקיבה ובתריסריון. הרופא נתן לי לקחת כדורי אומפרדקס ל-3 חודשים, כבר לאחר שבועיים הרגשתי כאבים חזקים במותנים עד שנאלצתי להפסיק לקחת את הכדורים. לאחר מכן, הרופא החליף לי את הכדורים לזנטק וגם כאן התחילו לי כאבים חזקים בצד. ניסיתי כבר את כל הכדורים הקיימים: לוסק, פמוטידין, לנטון, לנספורזול, שוב דבר לא עוזר, והכאבים לא מאפשרים לי לקחת את הכדורים.
    האם יש דרך לטפל בדלקת בקיבה באופן טבעי, או בכדורים פחות חזקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך מטפלים בדלקת בקיבה בלי כדורים? - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    27/01/2011

לא ניתן לטפל בהליקובקטר ובדלקת שהוא גורם שלא על ידי אנטיביוטיקה ואחת מהתרופות משפחת ה-PPI (לוסק וכו...). נותרו שתי תרופות קונטרולוק ונקסיום שעדיין לא ניסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין, אבל אין לי חיידק בקיבה

מיואש
    27/01/2011

האם זה משנה את התמונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין, אבל אין לי חיידק בקיבה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    28/01/2011

אם אין חיידק אין צורך באנטיביוטיקה.
    אין מידע לגבי ריפוי דלקת באופן "טבעי".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו