כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    הריונית :)
    08/03/2011

בת 26 בריאה בדר'כ
    לפני 4 חודשים החלו לי כאבי בטן בבטן תחתונה בצד שמאל וביניים גזים שחשבתי שלא קשורים , לאחר בירור מקיף שכלל בדיקות רופא נשים ובדיקות במיון שללו דלקות שתן או נשים , עשיתי ct בטן ואולטרסאונד שיצאו תקינים , שללו גם בעיה כירוגיית .
    לאחר חודשים של כאב , הכאבים החלו להחמיר , לאחר ארוחה אני ממש סובלת מרעשים וכאבי בטן בכל הבטן ולפעמים כאבים בצלעות ( כאילו חטפתי מכה ) אני מרגישה את הגזים זזים מכאיבים .
    התחלתי טיפולי פוריות לכן אני לא יכולה להמשיך את הבדיקות וגסטרו לא ראה אותי עדיין .
    איך אני יכולה להקל על הכאבים ??? (גם ככה יש לי כאבים מהטיפול )
    בנוסף לפני כמה זמן היה לי מרירית בפה, ממש מרגיש מהבטן ,המרירות חלפה לאחרי כמה ימים לכן לא יחסתי חשיבות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• היציאות שלי בסדר

09/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    09/03/2011

אפשר לנסות קולוטל 20 דקות לפני האוכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

10/03/2011

צריך מרשם רופא כדי לקנות את התרופה?
    אפשר לקחת את התרופה בהריון ?
    עכשיו התחילו לי בעיות ביציאות ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    12/03/2011

לא כדאי לקחת קולוטל בהריון. יש צורך במרשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו