כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    אלקס
    06/04/2011

שלום, אני בת 18
    היום בצהריים התחילו אצלי כאבים בבטן, ממש מתחת לצלעות, באמצע.
    לפני כמה ימים היו לי בחילות שכרגע התחזקו משמעותית, והרבה רוק,
    לא רציני עד כדי סיבה להיבדק.
    אני חייבת לציין שיש לי עבר של "קיבה רגישה" וכל מאכל לא טרי היה גורם לי לקילקולי קיבה רציניים ולפעמים גם סתם, ללא שום סיבה נראית לעין.
    הרופאה שלי לא מצאה אצלי שום בעיה בעבר.
    נרשמתי לרופאה מחר, אבל סביר להניח שהדבר הראשון שהיא תעשה זה לשלוח אותי לאולטרה-סאונד ובדיקות דם, עד אז אני רק רוצה לדעת עם זה יכול להיות וירוס או משהו רציני יותר או פחות? כי הרופאה שלי לא אוהבת לזרוק השערות.
    אני יודעת שאי אפשר לעזור לי דרך האינטרנט, אבל אני מודאגת וכרגע אני רק רוצה לדעת ממה זה יכול לנבוע. תודה רבה לכם, אני מקווה שפניתי למקום הנכון!
    ערב טוב, ואם יש לכם שאלות שיכולות לעזור לכם להבין יותר את הבעיה שלי, תשאלו, אני אהיה כאן במשך כל הערב והבוקר שלמחרת, שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• עוד מידע שיכול להיות רלוונטי

אלקס
    06/04/2011

הבחילות הן כמו לחץ בגרון (או בקצה של הלשון למטה)
    הן חזקות אבל לא עד כדי הקאה (בנתיים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

ד''ר רם דיקמן
    07/04/2011

כפי שאת מציינת קשה לאבחן מרחוק, נשמע כמשהו לא מדאיג, הייתי מבצע דבר ראשון ביקור אצל הרופאה ובדיקה גופנית, זה הכי חשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו