כאב בטן ימנית עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בטן ימנית עליונה
    אני
    12/04/2011

בהריון תאומים שבוע 25

לפני ההריון סבלתי מכאבים אחת לחודש שנמשכו 3 ימים בבטן ימנית עליונה - כאב ששיתק אותי , לאחר CT, עשרות US של בטן ימנית, כיס מרה ולבלב - לא נמצא ממצא

הממצא היחידי שנמצא לפני 3 שנים - דלקת בושט דרגה 1.

עם הכניסה להריון - התקף הכאבים אחת לחודש- נעלם .... אולם בחודש האחרון תוקף אותי מדי יום בזמנים ושעות לא קבועות כאב בבטן ימנית עליונה- מתחת לצלעות , מאין לחץ לא מוסבר ואפילו דקירות שמוקרן לעיתים לגב.

אני מניחה שהדלקת בושט לא עברה - ואולי הקטנים לוחצים - הבטן גדלה ממש וללא ספק אני מרגישה לחץ בישיבה. לא ברור לי הקשר של הלחץ שלהם לושט- זה הגיוני???

חשוב לציין שבשכיבה/ בתנוחות שונות הכאב פחות מורגש.

אני מאוד מאוד מוטרדת - ביצעתי US של כבד, לבלב וכיס מרה לפני שבוע והכל תקין. מפחדת ממחלות שונות שאפילו את שמן אני מפחדת להגיד - והראש מוטרד לא מפסיק לעבוד.

מה כבר יכול להיות הכאב הזה?? למי עוד ניתן לפנות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בטן ימנית עליונה

הוספת תגובה

• כאב בטן ימנית עליונה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    13/04/2011

לאחר כל כך הרבה שנים של כאב ובדיקות ללא ממצאים מדאיגים למה את עדיין מודאגת???? הסיפור לא נשמע מדאיג.
    אני מציעה לנסות לקחת לוסק/לנטון (מותר בהריון) חצי שעה לפני ארוחת בוקר למשך 4 שבועות. אם הכאב קשור לדלקת בושט שיכולה להחמיר בהריון את אמורה להרגיש שיפור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו