אני ממש אובד עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש אובד עצות
    יוסי
    10/05/2011

לפני חצי שנה גילו אצלי את החיידק אליקובטור טיפלתי והוא עבר. בבדיקת אצל גסטרו גילו אצלי דלקת קלה בקיבה ובתרסיון. טופלתי באמפרקדס במשך חודש והפסקתי אחר כך לפי דרישת הרופא. מאז חזרתי לסורי לתזונה לקויה הכוללת שומנים והכול, הרגשתי מדי פעם כאבים בכיבה, והסקתי שכנראה מדובר בכיב כיבה, לאחרונה הרגשתי גם לחץ מהכיבה העליונה באזור מפתח הלב. לפני שבועיים אחרי ארוחה דשנה שכללה צרבות אחריה הרגשתי לחץ חזק שלופט אותי מהכיבה אל מפתח הלב והתקשתי לנשום. ירדתי למיון עשו לני אקג שהיה תקין ובדיקות דם של הלב היו גם תקינות וסברו שזה קשור למערכת העיכול. לפני יומיים היה לי שוב התקפה כזו אחרי מאמץ אבל באזור החזה השמאלי שוב ירדתי למיון, שוב אקג ובדיקות דם תקינות, הרופא אמר שוב שלדעתו זה קשור לכיבה ואולי לסרעפת, אני רוצה לציין שמאז יש לי גם סינוסיטיס, בטן נפוחה ולפעמים אני מרגיש שחומצות מהקיבה עולות לי לגרון ולצוואר. מה אני עושה? אודה לכם אםתענו לי במהרה כי אני כבר אובד עצות. כל התקפה כזו מפחידה אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש אובד עצות

הוספת תגובה

• אני ממש אובד עצות - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    12/05/2011

התלונות מתאימות לרפלוקס- החזר קיבתי ושט. בין היתר זה קשור לכך שחזרת ל"תזונה לקויה" כדבריך. תחדש אומפרדקס כל בוקר ותפנה ליעוץ תזונאית. האומפרדקס עובד כל זמן שלוקחים אותו ולכן התופעות חזרו כשהוא הופסק. אין בזה שום דבר מדאיג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו