מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשולים והקאות.........דוד29/05/2011
לפני שבוע באופן פתאומי הרגשתי בחילות והקאתי מייד, תוך כדי כך הופיעו גם שילשולים וחום נמוך עם הרגשה לא נעימה כמו שפעת.
בימים אלו שתיתי רק תה צמחים לא אכלתי אלא רק מידי פעם איזה קרקר מלוח.ברצוני לציין שפעלתי על דעתי וללא פנייה לרופא.
היום לאחר שבוע מצבי מצויין.
הבעייה שאשתי נדבקה והחל מאתמול בדיוק אותם תסמינים מופיעים אצלה,הקאות ושלשולים עם חום נמוך.
בנוסף גם במקום עבודתי וגם במשפחה שלנו נדבקו אנשים שלא היו בקשר איתנו בשבועיים האחרונים.
שאלתי היא? האם ידוע משהו לכם או למשרד הבריאות על התופעה הזו בימים אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והכי חשוב שכחתי.......
דוד29/05/2011הילדה שלי נשואה בהריון חודש 7 חיה אצלנו בבית,וכתוצאה מהוירוס שלחתי אותה בשבוע שעבר לסבא וסבתא שלה עד יעבור זעם....חחח ...הבעיות.
שאלתי היא לכמה זמן היא צריכה מחוץ לביתנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהכי חשוב שכחתי....... - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין29/05/2011יש הרבה "וירוסי מעיים" ובכל מרפאה יש מטופל אחד לפחות עם תופעות דומות. זה חולף ללא טיפול. לגבי הבת אין תשובה מדויקת כי לא מבודדים את הוירוס ולכל וירוס תקופת "דגירה" מעט אחרת. שבוע נשמע סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה לוירוס הקאות ושלשולים!!!
לירון ענקי03/06/2011יש לי נסיון די גדול עם הוירוס המגעיל הזה
והדבר היחיד שעזר לי ולילדים שלי זה....תפוח אדמה!
תפו"א במיקרוגל עם מעט מלח - משמיד את הוירוס באורח פלא ובנוסף גם טעים.
כיום אני לא מחכה רגע אחד...מיד עם ההקאה או השלשול הראשון אני נותנת לילדים רק תפו"א עד שהקיבה מתייצבת. אם זה תינוק, פשוט לרסק את התפו"א לפירה עם מעט מים רתוחים. חשוב: אם מבשלים את התפו"א בסיר עם מים על האש כדי להכין פירה, לא לשפוך את המים מפני שכל העמילן נמצא במים הרתוחים האלו פשוט לרסק את התפו"א עם מי הבישול.
אם הגעתם למצב של וירוס קשה וכל מה שאתם טועמים פשוט יוצא מיד. אל תוותרו! איכלו כפית פירה או חתיכת תפו"א מבושל כל 10 דק'...לא תאמינו כמה שזה עוזר.
כשתופסים את הוירוס בזמן תפו"א אחד מספיק כדי להשמיד את הוירוס
כל זה אני כותבת מפני שאתמול התינוק בן השנה הקיא מס' פעמים במעון, המטפלת אמרה שנהיה ממש צהוב ולא רצה לאכול כלום. הוא היה נורא חלש בכייני ועם חום.
מיד הכנתי לו תפו"א ודחפתי לו נר להורדת החום. כחצי שעה לאחר שאכל נרדם כשהתעורר שוב נתתי לו תפו"א וזה הכל.
מאז פשוט חזר לעצמו. לא חום לא הקאות, כלום. ברוך ה'.
הרבה זמן אני רוצה לשתף את התרופה הטבעית והמדהימה הזו ברשת שאנשים פשוט ידעו ושוכחת כל פעם מחדש, הפעם אמרתי שאני עוזבת את כל עיסוקיי ויושבת לכתוב.
מקווה שעזרתי ולו לאחד
שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)