בחילות ויציאות רכות כחודש - אנא מהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות ויציאות רכות כחודש - אנא מהר
    ברוך
    03/06/2011

שלום
    לפני כחודש התחילו לי בחילות ויציאות רכות ואי נוחות בבטן שכאשר אני צריך להתפנות גוברות הבחילות למשך כמה זמן עד שאני מתפנה ביציאות רכות ואחר כך עדיין ממשיך מעט ונרגע וחוזר חלילה ללא כאבים וללא הקאות בנתיים אך יש תחושה של שריפה בחזה ולפעמים כעין התכווצויות של הקיבה והמעיים עשיתי בדיקה להליקובקטר שיצא שלילי ואני קצת חושש לעשות בדיקות פולשניות של מערכת העיכול בגלל הטשטוש והסיבוכים , ומצד שני אני גם חושש ממחלה ממארת (לסבא וסבתא שלי מצד האמא היה בגיל 70-80) האם יש סיבה לחשוש ויש צורך בבדיקות הפולשניות - מודאג

תודה רבה על חוות דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך בחילות ויציאות רכות כחודש

ברוך
    03/06/2011

הגיל שלי הוא 24 היו לי בעבר בחילות כעין אלו רק קצת פחות למשך שנתיים בערך ועברו ועכשיו עוד פעם חזר רק חזק יותר חוץ מזה בריא בד"כ ולא לוקח תרופות

שוב תודה על חוות דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה מעולה לוירוס שלשולים והקאות!!

לירון ענקי
    03/06/2011

יש לי נסיון די גדול עם הוירוס המגעיל הזה
    והדבר היחיד שעזר לי ולילדים שלי זה....תפוח אדמה!
    תפו"א במיקרוגל עם מעט מלח - משמיד את הוירוס באורח פלא ובנוסף גם טעים.
    כיום אני לא מחכה רגע אחד...מיד עם ההקאה או השלשול הראשון אני נותנת לילדים רק תפו"א עד שהקיבה מתייצבת. אם זה תינוק, פשוט לרסק את התפו"א לפירה עם מעט מים רתוחים. חשוב: אם מבשלים את התפו"א בסיר עם מים על האש כדי להכין פירה, לא לשפוך את המים מפני שכל העמילן נמצא במים הרתוחים האלו פשוט לרסק את התפו"א עם מי הבישול.

אם הגעתם למצב של וירוס קשה וכל מה שאתם טועמים פשוט יוצא מיד. אל תוותרו! איכלו כפית פירה או חתיכת תפו"א מבושל כל 10 דק'...לא תאמינו כמה שזה עוזר.
    כשתופסים את הוירוס בזמן תפו"א אחד מספיק כדי להשמיד את הוירוס
    כל זה אני כותבת מפני שאתמול התינוק בן השנה הקיא מס' פעמים במעון, המטפלת אמרה שנהיה ממש צהוב ולא רצה לאכול כלום. הוא היה נורא חלש בכייני ועם חום.
    מיד הכנתי לו תפו"א ודחפתי לו נר להורדת החום. כחצי שעה לאחר שאכל נרדם כשהתעורר שוב נתתי לו תפו"א וזה הכל.
    מאז פשוט חזר לעצמו. לא חום לא הקאות, כלום. ברוך ה'.
    הרבה זמן אני רוצה לשתף את התרופה הטבעית והמדהימה הזו ברשת שאנשים פשוט ידעו ושוכחת כל פעם מחדש, הפעם אמרתי שאני עוזבת את כל עיסוקיי ויושבת לכתוב.
    מקווה שעזרתי ולו לאחד
    שבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו