למה לא מתייחסים אליי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא מתייחסים אליי ?
    ברוך
    06/06/2011

שלום
    לפני כחודש התחילו לי בחילות ויציאות רכות ואי נוחות בבטן שכאשר אני צריך להתפנות גוברות הבחילות למשך כמה זמן עד שאני מתפנה ביציאות רכות ואחר כך עדיין ממשיך מעט ונרגע וחוזר חלילה ללא כאבים וללא הקאות בנתיים אך יש תחושה של שריפה בחזה ולפעמים כעין התכווצויות של הקיבה והמעיים עשיתי בדיקה להליקובקטר שיצא שלילי ואני קצת חושש לעשות בדיקות פולשניות של מערכת העיכול בגלל הטשטוש והסיבוכים , ומצד שני אני גם חושש ממחלה ממארת (לסבא וסבתא שלי מצד האמא היה בגיל 70-80) האם יש סיבה לחשוש ויש צורך בבדיקות הפולשניות - מודאג

תודה רבה על חוות דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא מתייחסים אליי ?

הוספת תגובה

• המשך - למה לא מתייחסים אליי ?

ברוך
    06/06/2011

הגיל שלי הוא 24 היו לי בעבר בחילות כעין אלו רק קצת פחות למשך שנתיים בערך ועברו ועכשיו עוד פעם חזר רק חזק יותר חוץ מזה בריא בד"כ ולא לוקח תרופות

שוב תודה על חוות דעתכם
    וסליחה על הכותרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת MRI

ברוך
    06/06/2011

האם בדיקת MRI יכולה לאבחן בצורה מדוייקת מחלות ממאירות וכו' בדרכי העיכול ללא צור בקולונוסקופיה או גסטרוסקופיה וכו' ולחסוך סיבוכים ואי נעימויות הכרוכים בבדיקות אלו

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת MRI - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    12/06/2011

בדיקת MRI לא רלבנטית לתלונות שלך.
    אין סיבה לחשוב שמחלה אצל הסבים בגילאי 70-80 משליכה על הבריאות שלך בגיל כה צעיר. מציעה להיעזר בפרמין/מוטיליום לבחילות ולא לבצע בינתיים בדיקות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו