כאבי ראש והקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש והקאות
    לירון
    11/09/2012

אתמול יצאנו לטיול גיבוש בעבודה באזור הצפון וכנראה בגלל הנסיעה הארוכה באוטובוס התחילו לי בחילות שלאחר ארוחת הצהרים גרמו לי להקאה ולהרגשה קלה יותר, בהמשך הופיעו לי בחילות כאבי ראש וסחרחורת. חזרתי הביתה התקלחתי והלכתי לישון אך מהבוקר ללא הקלה להיפך, אני כל הזמן עם בחילה וסיבובי ראש ובנוסף הרגשה של לב פועם בחוזקה (מהירות )שלא היתה אתמול - מדי פעם. מה יכול להקל על התופעה , רק אל תגיד לי לגשת לרופא (-:. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש והקאות

הוספת תגובה

• בחילות....

חיים זייד
    11/09/2012

בחילות מנסיעה הם תופעה מוכרת
    יש ילדים אנשים שאיך שהרכב מתחיל לנסוע הם נתקפים בבחילות
    והם נוסעים עם שקיות הקאה צמודות גםהאלמנט של שהייה ביום חם בחוץ יש תופעה של התיבשויות
    תני לסיפור הזה 24ש תנסי לשתות ולראות אם את נותנת שתן(ומה צבעו כהה או בהיר)במידה ואין שיפור גשי למיןן מר"ם לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות....

חיים זייד
    11/09/2012

בחילות מנסיעה הם תופעה מוכרת
    יש ילדים אנשים שאיך שהרכב מתחיל לנסוע הם נתקפים בבחילות
    והם נוסעים עם שקיות הקאה צמודות גםהאלמנט של שהייה ביום חם בחוץ יש תופעה של התיבשויות
    תני לסיפור הזה 24ש תנסי לשתות ולראות אם את נותנת שתן(ומה צבעו כהה או בהיר)במידה ואין שיפור גשי למיןן מר"ם לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילות המשך

לירון
    11/09/2012

תודה על תשובתך המהירה.
    אז ככה, הבחילות התגברו מאז הצהרים וכל מה שאני מכניסה לפה יוצא אחרי 10-15 דקות, אמרו לי לשתות מים בכמויות קטנות אבל לא נראה לי שמשהו נשאר בפנים, חוץ מהרגשה כללית רעה וחולשה נוראית, אני לא נראית גרוע, כך שאני לא יודעת אם באמת התייבשתי. בכל מקרה שכתבת על צבע השתן שמתי לב שהייתי אולי פעם אחת היום בשירותים. נגשתי לבדוק והשתן צהוב עם ריח לא נעים (סליחה על התיאור) האם אפשר להתייבש ולא להראות רע?, האם נראה לך שיש צורך לגשת למיון או שזה חולף באיזשהו שלב? ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב

חיים זייד
    12/09/2012

אני מבקש ממך לגשת בהקדם לקופח עמ שרופא יבדוק אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו