מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש והקאותלירון11/09/2012
אתמול יצאנו לטיול גיבוש בעבודה באזור הצפון וכנראה בגלל הנסיעה הארוכה באוטובוס התחילו לי בחילות שלאחר ארוחת הצהרים גרמו לי להקאה ולהרגשה קלה יותר, בהמשך הופיעו לי בחילות כאבי ראש וסחרחורת. חזרתי הביתה התקלחתי והלכתי לישון אך מהבוקר ללא הקלה להיפך, אני כל הזמן עם בחילה וסיבובי ראש ובנוסף הרגשה של לב פועם בחוזקה (מהירות )שלא היתה אתמול - מדי פעם. מה יכול להקל על התופעה , רק אל תגיד לי לגשת לרופא (-:. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות....
חיים זייד11/09/2012בחילות מנסיעה הם תופעה מוכרת
יש ילדים אנשים שאיך שהרכב מתחיל לנסוע הם נתקפים בבחילות
והם נוסעים עם שקיות הקאה צמודות גםהאלמנט של שהייה ביום חם בחוץ יש תופעה של התיבשויות
תני לסיפור הזה 24ש תנסי לשתות ולראות אם את נותנת שתן(ומה צבעו כהה או בהיר)במידה ואין שיפור גשי למיןן מר"ם לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות....
חיים זייד11/09/2012בחילות מנסיעה הם תופעה מוכרת
יש ילדים אנשים שאיך שהרכב מתחיל לנסוע הם נתקפים בבחילות
והם נוסעים עם שקיות הקאה צמודות גםהאלמנט של שהייה ביום חם בחוץ יש תופעה של התיבשויות
תני לסיפור הזה 24ש תנסי לשתות ולראות אם את נותנת שתן(ומה צבעו כהה או בהיר)במידה ואין שיפור גשי למיןן מר"ם לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות המשך
לירון11/09/2012תודה על תשובתך המהירה.
אז ככה, הבחילות התגברו מאז הצהרים וכל מה שאני מכניסה לפה יוצא אחרי 10-15 דקות, אמרו לי לשתות מים בכמויות קטנות אבל לא נראה לי שמשהו נשאר בפנים, חוץ מהרגשה כללית רעה וחולשה נוראית, אני לא נראית גרוע, כך שאני לא יודעת אם באמת התייבשתי. בכל מקרה שכתבת על צבע השתן שמתי לב שהייתי אולי פעם אחת היום בשירותים. נגשתי לבדוק והשתן צהוב עם ריח לא נעים (סליחה על התיאור) האם אפשר להתייבש ולא להראות רע?, האם נראה לך שיש צורך לגשת למיון או שזה חולף באיזשהו שלב? ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
חיים זייד12/09/2012אני מבקש ממך לגשת בהקדם לקופח עמ שרופא יבדוק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)