מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם נהגתי נכון?נלי17/01/2013
לפני כמה ימים הייתי עדה לתאונת דרכים בין רוכב קטנוע לרכב. רוכב הקטנוע שכבר על הכביש וכולם רצו לעזור לו ונגעו בו. צעקתי להם לא לגעת בו ולא להרים אותו וככה הוא שכב 10 ד"ק עד שהגיע אמבולנס. האם נהגתי נכון? אני לא יודעת מה עלה בגורלו של האיש כי אין לי פרטים שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נהגתי נכון? - תגובה
חיים זייד17/01/2013בעזרה ראשונה בפרט (וגם בכלל) חשוב לדעת מה לעשות ועוד יותר חשוב לדעת מה לא לעשות ,
נפגע טראומה -כך קוראים לכל הפצועים צריך לקבל טיפול ממי שהוסמך לכך ,ויחד עם זאת אם רוכב האופנוע מחוסר הכרה או שהקסדה שלו מונעת ממנו לנשום כראוי חייב לקבל טיפול בהקדם ,
אפשר לגשת לרוכב האופונוע וליצור עימו קשר מילולי ,לראות אם הוא מדמם ממקום כל שהוא ולנסות לעצור את הדימום ,
את הקסדה חייבים לדעת להוריד כדי לא להחמיר פגיעה בעמוד שדרה צווארי ,
אבל אם הוא לא בהכרה או מחרחר חייבים להוריד את הקסדה בזהירות ,
כך שהנושא הזה מאוד מורכב ויש בו פנים לכאן או לכאן .
מצ"ב סרטון על הורדת קסדה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)