קורסי עזרה ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורסי עזרה ראשונה
    אפי
    11/03/2013

אם החלטתם ללמוד עזרה ראשונה כדאי שתבדקו במקום שאתם נרשמים כמה זמן ימשך תוקף התעודה שתקבלו, אני למדתי בחברה פרטית שקיימה קורסים בכל רחבי הארץ ולאחר שנתיים נגמר לי התוקף, אני יכול לעבור ריענון במשרדי החברה במקום בודד אחד בארץ תמורת 150 שקלים. אם הייתי לומד למשל במד"א התוקף היה לשלש שנים ויכלתי לרענן את התעודה בעיר שאני גר בה בלי ליסוע במשך יומיים שלושה שעתיים הלוך ושעתיים חזור. (בקיצור, אל תתפתו למחירים קצת יותר זולים העלולים לעלות לכם ביוקר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורסי עזרה ראשונה

הוספת תגובה

• קורסי עזרה ראשונה - תגובה

חיים זייד
    11/03/2013

היי שלום לך
    אני מבין את התסכול אבל....החברות הפרטיות ברובם מאושרות להעביר קורסי רענון וקורסי עזרה ראשונה עד לרמת מגיש העזרה הראשונה ,ישנם חברות(מעטות) שמעבירות גם קורסי חובשים ,
    רוב הרעינוננים הם לשנתיים וטוב שכך כי יותר מיזה אתה שוכח במיוחד אם אינך עוסק בזה לעיתים תכופות ,
    גם במדא היית מצורף לקורס קיים ולא בכל עיר יש קורס כזה ובזמן שנוח לך ,
    אז גדול שווה לערוך שעורי בית לפני שעוברים קורס הן במדא והן בחברה פרטית כמו שכתוב "דע לפני מיאתה עומד....." ויפה שעה אחת קודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו