שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוית
    18/01/2010

שלום רב,

ביום רביעי עברתי טיפול אצל כירופקט, באותו יום הייתי בחדר מיון בגלל סחרורות וכאבי ראש.אם כאבים בצוואר ובגב.הרופא בחדר מיון אמר לי לנוח .ושאם יהיה נימול לחזור לחדר מיון או אם תהיה החמרה,ביום שישי הלכתי לרופאת משפחה אמרתי לה שהסחרורות עדיין לא עברו והיא אמרה לי שזה הגיוני כי הוא נגע לי בצוואר ובשכמות אז יצאתי מאיזון ואין צורך שאגש לחדר מיון..היום 3 ימים אחרי יש לי כמו נמלים בכף יד שמאל .והרגשה של היד משותקת עם כאבים.

היש צורך שאחזור לחדר מיון ,לקחת הפנייה מרופאת משפחה או שאחכה לתור אצל אורטופד?
    אני לא בטוחה שהיא תתן לי הפניה לחדר מיון בגלל שאגיד לה שהחל לי נימול ויד משותקת.
    כי הרופא בחדר מיון אמר לי זאת בפה ולא ציין זאת בטופס שהוא כתב.שם הוא רשם רק על טיפול.

בתודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• נגעת בנקודה כואבת

חיים זייד
    18/01/2010

כן כן אני סובל מואתה בעיה בצוואר ,
    אני תמיד ממליץ כאן בפורום ובכלל ,אל תקחו צ'אנס,
    אתם חשים בהחמרה של כאב, גשו להיבדק ,
    במיוחד לאחר שהרופא(לדברייך) במיון אמר לך שאם תהיה החמרה או נימול תחזרי למיון ,
    אם הבריאות שלך חשובה לך גשי להיבדק אל תמתיני ,
    חבל על כל רגע שאת סובלת .
    רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו