שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אלי
    15/03/2010

שלום,
    תרמתי דם לפני כ10 חודשים בשירות הצבאי.
    במהלך תרומת הדם הרגשתי סחרחורת, ראיתי "שחור" בעיניים והייתי על סף עילפון(עקב לחץ נורמלי ממחטים וצפייה בכל הנוגע לתרומת דם).
    כתוצאה מכך נלקחה דגימה של חצי שקית להערכתי.
    השאלה שלי האם גם אותה מחשיבים? האם גם עליה נעשית בדיקה? והאם גם אותה מחשיבים כשקית שאם עושים עליה בדיקה מתקשרים אליי ואומרים לי במידה ואין התאמה?(כידוע לי מתקשרים חודש אחרי הבדיקה במידה והדם שלי אינו תואם או שהממצאים בו אינם תקינים).

במידה והתשובות שלי הן חיוביות, האם אני יכול להסתמך על הבדיקה הזאת כבדיקת דם לכל דבר?
    כלומר, קיום יחסי מין(ללא קונדום). אחרי אותה הבדיקה קיימתי יחסי מין ספורים ר-ק עם קונדום עם בת זוג מסויימת. כיום יש לי בת זוג חדשה ואנחנו שוקלים לא להשתמש בקונדום, האם אני יכול להסתמך על הבדיקת דם הזו?

זה מאוד חשוב לי לשקט הנפשי ואני אשמח לתשובה מדוייקת,
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תרומת דם

חיים זייד
    16/03/2010

מכיוון שחשוב לי לתת לך תשובה אמינה אני אנסה לבדוק זאת היום ולהודיעך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת דם

חיים זייד
    18/03/2010

בדקתי את הנושא
    עם החדרת המחט לוריד נלקחות גם דם למבחנות
    מבחנות אלו נשלחות לבדיקה לאחר שסומנו במדבקות שלך
    קרוב לוודאי שגם המבחנות שלך נשלחו לבדיקה
    אבל ליתר ביטחון צלצל לבנק הדם כדי לברר מתי תרמת לאחרונה ואם התאריך מתאים לתרומה האחרונה שלך זה סימן שהמנה / מבחנות שלך התקבלו ונבדקו
    ואם לא התקשרו אליך זה סימן טוב
    אני הייתי ממליץ לך לעשות ליתר בטחון גם בדיקה אנונימית כי לעיתים עובר זמן עד הנגיף מופיע בדם
    לכן בדיקה נוספת שווה התייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו