קורס עזרה ראשונה תמורת התנדבות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס עזרה ראשונה תמורת התנדבות!!!
    yudi
    17/06/2011

שלום חברים,
    אני מחפש מידע בקשר לקורס עזרה ראשונה או קורס חובש שעוברים במד"א תמורת התנדבות של שנתיים. מי שיודע אם זה עדיין קיים ואם כן באיזה אזור. (אני מירושלים, אבל לא משנה לי אפי' במרכז כי פשוט אין לי כעת מהיכן לממן את זה וזה דחוף לי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קורס עזרה ראשונה תמורת התנדבות!!! - תגובה

רועי גרוסו
    17/06/2011

שלום רב איש יקר,
    על מנת להתנדב במד"א, עליך לפנות לאחראי המתנדבים בסניף הסמוך למקום מגורך (סניף - תחנת מד"א). טרם הקליטה לקורס עליך לעבור ראיון אישי, על מנת לוודא את ההתאמת שלך לתחום העיסוק עליו מד"א מופקד. כמו כן, על עליך להציג אישור על בריאות תקינה. נערי/ות עד גיל 18 נדרשים להציג אישור הורים להתנדבות.

לאחר סיום הקורס עליך להתחייב להתנדב לפחות 16 שעות בחודש, במשך לא פחות משנתיים.
    כשנה לאחר תחילת ההתנדבות , תקבלו תעודה על סיום הקורס.

קורס ע"ר בסיסי למתנדב עולה 180 ש"ח. המחיר כולל השתתפות סמלית בהוצאות הקורס (דמי רצינות...), ספר "עזרה ראשונה להצלת חיים", חוברת עבודה לחניך; דמי חבר לשנה הקלנדרית הראשונה וחלוק- נכללים במחיר הקורס רק למסיימים בהצלחה.

דרכי התקשרות :

משרד המתנדבים מרחב ירושלים: 02-6523133

ירושלים
    מרחבי - אחראי מתנדבים
    אבי חובב
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה ראשונה לשם התנדבות

אלי
    12/02/2012

אני כבר מנסה למעלה משנה וחצי להרשם ואף אחד שם לא מואיל בטובו לחזור אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו