מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלילות בשיערשלי15/07/2011
שלום,
אני בת 32 עם שיער דק ודליל כרגע לא בצורה חריגה, כשהייתי ילדה השיער היה מלא עם השנים נעשה דליל יותר ויותר.
אני צובעת ועושה החלקה ברזילאית ואני גם אחרי שתי לידות.
זה מטריד אותי מאוד, אני מרגישה שאני לא יכולה לאסוף את השיער כי זה מבליט את הדלילות, אפילו שאני קמה בבוקר יש שיער על הכרית.
לאחרונה עשיתי בדיקות והם יצאו תקינות.
אין לי קרחות, הדלילות היא בכל השיער, אני חייבת לציין שאני מאוד מאוד לחוצה ביום יום
עד כדי כך שהחלטתי לקנות לי משהו טבעי להרגעה שלא עזר לי בכלל.
בשביל שיהיה רקע לאבא שלי יש קרחת ואמא שלי עם שיער דק אבל אין לה דלילות.
האם הדלילות יכולה לנבוע מלחץ או שמלחץ יש קרחות ולא דלילות ונשירה בכל הראש?
האם זה נראה תורשה - גנטיקה? מה דעתך? והאם יש טיפול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
רותי15/07/2011עשיתי החלקה ברזילאית לפני חצי שנה והיום יש לי כמחצית מכמות השיער, אין לך מושג כמה ההחלקות מזיקות לשיער..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)