מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד נוראי להתחלת התקרחות.ליאור מזרחי19/07/2011
שלום
שמי ליאור ואני בן 22. לאחרונה יש לי תחושה שאני מתחיל להקריח. בבוקר שאני קם אין לי שיערות על הכרית אבל בבדיקת משיכה נשארות לי בין שתיים לשלוש שיערות ביד.
חקרתי קצת את הנושא ואני אציין את השינויים שעברתי במהלך הכמה חודשים אחרונים:
1. עשיתי את שביל ישראל והורדתי 6 קילו.
2. מאז שסיימתי את שביל ישראל התחלתי להתאמן בחדר כושר ובשחיה 4 פעמים בשבוע.
3. שיניתי את בדיאטה שלי בזה שאני נמנע ממאכלים חלביים מסוכרים ומלחם ואוכל שלוש ארוחות קטנות ביום ,הגברתי את צריכת הקפה שלי מכוס אחת לשלוש.
4. התחלתי לעשן סיגריה אחת ביום לכל היותר.
עכשיו אולי אני סתם נלחץ אבל השיער שלי כן חשוב לי ואני יודע שיש תקופות בו יש נשירה ותחלופה מוגברת (כל חמש שנים בערך).
השאלה היא האם זו נשירה תקופתית? או נשירה בגלל השינויים הדרסטיים בצורת החיים? או תחילתה של התקרחות גברית טיפוסית?
תודה מראש, ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ליאור מזרחי19/07/2011שכחתי לציין שמאז ומתמיד השיער שלי היה דליל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור
אחד שמבין19/07/2011על פניו נשמע שההתקרחות שלך נובעת משינויים דרסטיים במידה ואין לך את גן ההתקרחות כאשר תחזור לאכול סדיר (חלבונים ויטמנים קלוריות בצורה מספקת) מצב שיערך יחזור במידה ויש יכול להיות שהאצת תגן על ידי השינוחי הדרסטי לך תעשה בדיקות דם אולי מדובר בחסר תזונתי בברזל ודברים כאלה שיכולים לגרום לנשירה ואז אם תשלים את מה שחסר כנראה מצבך יחזור חבל לטפל אם זה לא התקרחות גברית טיפוסית קודם תעשה בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד נוראי להתחלת התקרחות. - תגובה
ד``ר אייל פרץ21/07/2011ליאור שלום,
יש צורך בבדיקה קלינית לאיפיון סוג הנשירה, לכן אני ממליץ שתפנה לבדיקת רופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה פעם..
לא נראה לי02/10/2011היום אני בן קרוב ל-17. לפני שלוש שנים, כשהייתי בן קרוב ל-13 נשרו לי פול שיערות והייתי מודאג בטירוף, אבל לא הייתה לי אפילו התחלה של נשירה או מפרצים או כל זה. עד היום אין לי מפרצים בכלל.
ושמעתי שזה מתחלף כל 7 שנים בערך ככה שזה הגיוני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)