מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער נוראית בחודש האחרוןלוני22/07/2011
שלום,
אני בת 34..בחודש האחרון אני סובלת מנשירת שיער נוראית ומפחידה שאף פעם לא הייתה לי.נושרות לי מעל150 שיערות ביום. אתן לכם רקע כללי לגבי מצב בריאותי
1)אני נוטלת מזה כ10 שנים כדורים פסיכיאטרים כגון:רספרידאל אנפראניל...
2)חולת אסטמה ובנוסף מעשנת כ2 חפיסות סיגריות ביום.
3)סובלת מריפלוקס
4)השמנת יתר
לא אוכלת ארוחות מסודרות,ולא אוכלת בכלל פירות וירקות(לא אוהבת)
אני סובלת מחרדות,לחצים,ועצבים.אך מצב זה הוא לא חדש ,כבר שנים שאני סובלת מזה.ולא היתה לי בעיה של נשירה לפני כן.הייתי היום אצל רופאת המשפחה ,היא נתנה לי לעשות בדיקת דם שכוללת בדיקת:בלוטת המגן,ויטמין b12,פוליד אסיד,מגנזיום,ironהשאלה שלי: ממה לדעתכם נובעת הנשירה,והאם בדיקה זו מספיקה?(אם הבדיקה שנתנה הרופאה תצא תקינה) האם יש בדיקות יותר מקיפות שעליי לעשות?
אודה לכם אם תתינו לי טיפים איך לטפל בנשירה(משהו לא יקר ,כי יכולתי הכספית זעומה)
תודה מראש
לוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער נוראית בחודש האחרון - תגובה
אפרת בן נון25/07/2011לוני שלום
כל הסיבות גם יחד מהוות סיבה לנשירה מוגברת,חכי לתוצאת בדיקת דם,אם יש חסר תוספים בהחלט יכולים לעזור לשיפור המצב.מומלץ לעבור איבחון אצל טיריקולוג מומחה לשיער למיקוד הבעיה והתאמת טיפול.הבעיה קצת מורכבת וטיפים קטנים לא יתנו מענה לנשירה.
בברכה אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)