נשירת שיער נוראית בחודש האחרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער נוראית בחודש האחרון
    לוני
    22/07/2011

שלום,
    אני בת 34..בחודש האחרון אני סובלת מנשירת שיער נוראית ומפחידה שאף פעם לא הייתה לי.נושרות לי מעל150 שיערות ביום. אתן לכם רקע כללי לגבי מצב בריאותי
    1)אני נוטלת מזה כ10 שנים כדורים פסיכיאטרים כגון:רספרידאל אנפראניל...
    2)חולת אסטמה ובנוסף מעשנת כ2 חפיסות סיגריות ביום.
    3)סובלת מריפלוקס
    4)השמנת יתר
    לא אוכלת ארוחות מסודרות,ולא אוכלת בכלל פירות וירקות(לא אוהבת)
    אני סובלת מחרדות,לחצים,ועצבים.אך מצב זה הוא לא חדש ,כבר שנים שאני סובלת מזה.ולא היתה לי בעיה של נשירה לפני כן.הייתי היום אצל רופאת המשפחה ,היא נתנה לי לעשות בדיקת דם שכוללת בדיקת:בלוטת המגן,ויטמין b12,פוליד אסיד,מגנזיום,ironהשאלה שלי: ממה לדעתכם נובעת הנשירה,והאם בדיקה זו מספיקה?(אם הבדיקה שנתנה הרופאה תצא תקינה) האם יש בדיקות יותר מקיפות שעליי לעשות?
    אודה לכם אם תתינו לי טיפים איך לטפל בנשירה(משהו לא יקר ,כי יכולתי הכספית זעומה)
    תודה מראש
    לוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשירת שיער נוראית בחודש האחרון - תגובה

אפרת בן נון
    25/07/2011

לוני שלום
    כל הסיבות גם יחד מהוות סיבה לנשירה מוגברת,חכי לתוצאת בדיקת דם,אם יש חסר תוספים בהחלט יכולים לעזור לשיפור המצב.מומלץ לעבור איבחון אצל טיריקולוג מומחה לשיער למיקוד הבעיה והתאמת טיפול.הבעיה קצת מורכבת וטיפים קטנים לא יתנו מענה לנשירה.
    בברכה אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו