שאלה שניה בקשר לפצעי בגרות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שניה בקשר לפצעי בגרות.
    עדי בירן
    27/07/2011

אני גם סובלת מאסתמה של העור ומפצעי אקנה מרובים על העור.
    בעבר, כשהייתי נערה הומלץ לי על ידי רופאי העור להשתמש בתרופה הנקראת : רואקוטן שמסייעת מיידית בטיפול באקנה אך כיוון שהיא גם מצריכה עריכת בדיקות דם אחת לחודש וגם עושה נזק לכבד גם אני וגם אימי לא הסכמנו לכך ומאז אני משתמשת בתכשירים קוסמטיים רפואיים שמסייעים לי בשמירה על הגיינת העור .
    כידוע, בימי הקיץ החמים ההזעה מרובה ופצעי האקנה מתפרצים אצלי הרבה יותר מאשר בתקופת החורף , יש לי תדיר פצעי אקנה מרובים על הפנים שמציקים לי מאוד ומכערים אותי .
    אני משתמשת בבית בסבון : "DOVE" שעשיר בקרם לחות ולא מייבש לי את העור אך כיוון שהוא לא סבון רפואי גרידא רכשתי לאחרונה מרשת "עדן טבע מרקט" סבון צמחי המבוסס כולו על צמחים בלבד בשם : " MEDIMIX " שהרוקחת שם המליצה לי עליו לטיפול באקנה.
    שאיתו אני משתמשת פעמיים ביום , בוקר וערב .
    העניין הוא שהסבון עוזר בהגיינת העור בצורה מעולה אך עדיין ישנם פצעי אקנה מרובים על העור ופצעי חום שאינם עוברים כלל.
    לא משנה מה אני עושה וכמה פעמים ביום אני שוטפת ומנקה את הפנים בשני הסבונים זה לא עוזר , העור שלי נוטה לפצעי אקנה גם בגיל 26, שכידוע זהו לא גיל ההתבגרות אלא הרבה אחרי זה ואמרו לי שבגיל הזה כבר לא צריכים בכלל להיות פצעי בגרות ועדיין יש לי .
    אני גם משתמשת ב " CLEAREX" שאמור לייבש את הפצעים אך גם הוא מאכזב קשות ולא עוזר בכלל . היה לי בעבר גם : "OXY10" שלא עזר וכיום ,אני די חסרת אונים בכל הנוגע לטיפול בפצעי אקנה.
    לאחרונה , יצא לי לראות שיש תרופה צמחית חדשה של חברת "SUPERHEB" שמבוססת כמובן על צמחים בלבד והיא עוזרת ומסייעת בטיפול בפצעי אקנה . כאשר רכשתי את הסבון הצמחי הרוקחת המליצה לי על טיפול משולב של הסבון הצמחי ביחד עם התכשיר "סופרהב" שאמור לעזור ולהעלים לגמרי את פצעי האקנה.
    בתור אחת שלא איכפת לה לנסות לא הייתה לי בעיה לנסות אבל אימי סרבה שוב ופחדה שמא זה משהו פולשני כמו ה"רואקוטן". אפילו שהסברתי לה שזה לא אותו הדבר וזה דבר צמחי לגמרי היא מסרבת שאני אטפל בזה.
    השאלה שלי היא: האם יש אמת בדבריה? האם המוצר הצמחי החדש לטיפול בפצעי אקנה של חברת : "SUPERHEB " אכן בטוח לשימוש לגמרי ואיו חשש משימוש במוצר?
    אם אני לוקחת בכל יום אומגה 3 וויטמין C 1000 MG זה מפריע לשימוש בתרופה זו או שאין בכלל קשר?
    ומתי באמת ייעלמו לי פצעי האקנה המציקים הללו? עד איזה גיל עוד יהיה לי אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה שניה בקשר לפצעי בגרות. - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    31/07/2011

עדי שלום,
    לא מכיר את התכשיר.
    אם המחזור לא סדיר או קיים שיעור יתר תבצעי בירור הורמונלי.
    ב-3% מהסובלים מאקנה בגיל ההתבגרות יתמיד האקנה אחרי גיל 30 .
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו