נשירת שיער נקודתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער נקודתית
    עמית
    09/08/2011

שלום רב. לפני כארבע חודשים הבחנתי בזמן תספורת כי מאחורי אוזן שמאל יש לי נקודה שבה הפסיק לצמוח השיער. ניגשתי לרופאת עור, שלחה אותי לבדיקות דם מקיפות,ולפי התוצאות היא אומרת שאני בריא, והנשירה היא כנראה כתוצאה מלחץ. לטענתה,ו הדבר נובע מלחץ נפשי גדול, ותוך זמן קצר השיער היה אמור לצמוח חזרה. עברו ארבע חודשים, ועדיין אין שערות נראות לעין באותה הנקודה.יש שאומרים שהם רואים שם שיערות קטנות בלונדיניות (אני בעל שיעור שחור), אבל אני לא מרגיש משהו ספציפי.
    שמעתי על זריקות,תמיסות,אבל הרופאה לא הציעה לי את הטיפולים הללו. יש לך השערה ממה זה יכול להיגרם ? מה אפשר לעשות כדי לזרז את צמיחת הישער בנקודה הזאת (שגודלה הוא כשני סנטימטרים,קצתפחות). אציין כי אני נוטל פרופסיה כ שמונה חודשים באופן קבוע,אבל לטענת הרופאה אין קשר בין השניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער נקודתית

הוספת תגובה

• נשירת שיער נקודתית - תגובה

אפרת בן נון
    15/08/2011

שלום עמית
    ההתקרחות הנקודתית ניקראת אלופציה אראטה .היא מופיע על רקע אוטואימוני שהגורם הינו סטרס נפשי או פיזי .אין קשר לפרופסיה. ניתן לטפל באמצעות זריקות קורטיזון ,ויש גם דרכים טיבעיות טובות בשילוב של רפואה סינית. ממליצה לך להפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער שיתאים לך טיפול משולב לטיפול בבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו