מינוקסי וריבוי קשקשת בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינוקסי וריבוי קשקשת בראש
    דן
    15/08/2011

שלום לך,
    אני משתמש במינוקסי כבר למעלה משנה וחצי,אני לא ממש מרגיש שחל שיפור מבחינת תוצאות,אני גם נוטל פרופסיה 3 שנים,
    כמו כן שמתי לב שמאז שהתחלתי להשתמש במינוקסי התחילו לי כמויות מטורפות של קשקשים וגירויים(בימים שיש לי הרבה קשקשים גם יש יותר שיער נושר לפי מה שראיתי),ועם זאת במקרה לא יצא לי לשים מינוקסי יומיים שלושה ושמתי לב שכמעט ואין לי קשקשים פתאום,וגם שאני חופף שיער אני רואה הרבה פחות שיער בידיים מברגיל וגם פחות שיערות על החולצה,האם ייתכן שהמינוקסי גורם לי ליותר נזק מתועלת כיוון שעור הקרקפת שלי רגיש והוא גורם לי לגירויים ולקשקשת שגורמת רק להחרפת הנשירה?
    האם כדאי לי לנסות להפסיק את הטיפול ולראות האם המצב משתפר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מינוקסי וריבוי קשקשת בראש - תגובה

אפרת בן נון
    15/08/2011

שלום רונן
    לעיטים השימוש במינוקסי יוצר דלקת בקרקפת ומופיע קשקשת שומניות וגרד.
    בדרך כלל כשמתחילים להשתמש במינוקסי רצוי להמשיך את הטיפול ,ברגע שמפסיקים הנשירה מתגברת ..במיקרה שלך מומלץ להפסיק להשתמש במינוקסי.אבל חשוב לדאוג לתחליפים .אני ממליצה לגשת לטריקולוג מומחה לבריאות שיער שיאבחן את מצב הקרקפת
    ויתאים טיפול חלופי.
    בברכה אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו