נשירה לאחר דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה לאחר דיאטה
    שלומי
    29/08/2011

שלום ד"ר, אני בן 41 ,לפני שנה וארבעה חודשים עשיתי דיאטה בעקבות כולסטרול גבוה, הדיאטה היתה קיצונית מבחינתי ( לקחתי 4 כדורים ביום של אומגה 3), לפני שנה חלה נשירה מסיבית בערך ארבעה חודשים , עשיתי בדיקות דם הכל היה תקין וכמובן הורדתי את הכולסטרול. רופא העור נתן לי 4 חודשים B6 300 מ"ג ותמיסת אלופקסי 4 חודשים שבה לא כ"כ השתמשתי נכון. מאז ועד היום אני לא מצליח לשקם השיער , אני כל פעם מנסה דברים כמו שמפו קפאין, עכשיו רוטס לגבר כבר שלושה חודשים (גדל לי שיער במפרצים) , התחלתי בנוסף כבר יומיים כדור של דקל ננסי של סולגאר. מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה. אני תמיד הייתי עם שיער מלא וגם משפחתי ללא התקרחות.
    אני מיואש וכועס על עצמי בעקבות הדיאטה הטיפשית שעשיתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה לאחר דיאטה

הוספת תגובה

• נשירה לאחר דיאטה - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    30/08/2011

שלומי שלום,
    דיאטה חריפה יכולה לגרום לנשירת שיער אך מדובר בנשירה הפיכה, קצובה בזמן.
    האם ביצעת בדירה לפריטין (מחסני ברזל), ותפקוד בלטת התריס (TSH )?.
    אם כן ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור לקבל חוות דעת נוספת.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

תומר לוי
    31/08/2011

אני ממליץ לך על פרופסיה, לי זה ממש עזר
    אם תרצה אספר פרטים
    בכלל, אני ממליץ לך לגשת לרופא העור שלך לעשות בדיקות ולהתאים לך את הטיפול הטוב ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה

שלומי
    01/09/2011

אשמח לפרטים,עשיתי בדיקות הכל תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה

שלומי
    03/09/2011

ד"ר שלום

תודה על תגובתך המהירה, לעניין "קצוב", כמה זמן בדר"כ זה קצוב חצי שנה, שנה ,שנתיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו