הסבר נוסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבר נוסף
    ללא שם
    21/09/2011

שלום לפני שבוע שאלתי בפורום שאלה קיבלתי תגובה ולאחר מתן נתתי שאלה לתגובה שעד כה לא נענתה להלן ההתכתבות

שלום עשיתי הלחמת שיער חמה ויום למחרת חזרתי למספרה שיורידו לי אותה כי הבנתי שזה לא בשבילי. תוך כדי ההורדה מאוד כאב לי ומן הסתם גם נתלשו כמה שיערות טבעיות . השיער עכשיו נראה בסדר גמור אבל השאלה היא האם אותם שיערות שנתלשו יצמחו מחדש או שיכול להיות מצב שלא כיון שהן נתלשו מהשורש ופגעו בזקיק השיער? בהנחה שהן כן יצמחו תוך כמה זמן אמור לצאת זקיק שיער חדש? הבנתי שיש תקופות של צמיחה מנוחה ונשירה אז יכול להיות שרק עוד כמה שנים יצמחו לי השיערות שנתלשו אם עכשיו לדוגמא אני בשנת מנוחה של השיער?

שלום רב,
    זקיק השיערה ממוקם יחסית עמוק ועל פניו לא נראה שתהייה צמיחה מחודשת.
    מחזור הצמיחה כאן לא רלוונטי.
    בברכה,
    דר' פרץ

לא הבנתי....מדוע לא תיהיה צמיחה מחודשת אם זקיק השיערה ממקום יחסית עמוק ? וגם ממה שהבנתי מרופאים אחרים נזק בלתי הפיך קורה רק לאחר מספר פעמים שאתה עושה טראומה לזקיק השיערה, מדוע במצב כמו שתיארתי שאומנם עשה טראומה לשיער אך מדובר באירוע חד פעמי מדוע לדעתך לא תיהיה צמיחה מחודשת? חשוב להדגיש אין שום קרחות והשיער נראה לגמרי רגיל חוץ מזה שיש נשירה מוגברת שיכולה להיות קשורה להלחמה שירדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסבר נוסף

הוספת תגובה

• הסבר נוסף - תגובה

אפרת בן נון
    22/09/2011

שלום לך
    החשש שלך מובן ,אולם את יכולה להסיר דאגה מלבך השיערות שניתלשו יחזרו לצמוח.
    לשיערה יש אורך חיים וברגע ששיערה נושררת חדשה צומחת תחתה.כבר אחרי 3 חודשים אפשר לראות את השיערות החדשות שצומחות.
    בברכה אפרת בןנון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו