מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסבר נוסףללא שם21/09/2011
שלום לפני שבוע שאלתי בפורום שאלה קיבלתי תגובה ולאחר מתן נתתי שאלה לתגובה שעד כה לא נענתה להלן ההתכתבות
שלום עשיתי הלחמת שיער חמה ויום למחרת חזרתי למספרה שיורידו לי אותה כי הבנתי שזה לא בשבילי. תוך כדי ההורדה מאוד כאב לי ומן הסתם גם נתלשו כמה שיערות טבעיות . השיער עכשיו נראה בסדר גמור אבל השאלה היא האם אותם שיערות שנתלשו יצמחו מחדש או שיכול להיות מצב שלא כיון שהן נתלשו מהשורש ופגעו בזקיק השיער? בהנחה שהן כן יצמחו תוך כמה זמן אמור לצאת זקיק שיער חדש? הבנתי שיש תקופות של צמיחה מנוחה ונשירה אז יכול להיות שרק עוד כמה שנים יצמחו לי השיערות שנתלשו אם עכשיו לדוגמא אני בשנת מנוחה של השיער?
שלום רב,
זקיק השיערה ממוקם יחסית עמוק ועל פניו לא נראה שתהייה צמיחה מחודשת.
מחזור הצמיחה כאן לא רלוונטי.
בברכה,
דר' פרץ
לא הבנתי....מדוע לא תיהיה צמיחה מחודשת אם זקיק השיערה ממקום יחסית עמוק ? וגם ממה שהבנתי מרופאים אחרים נזק בלתי הפיך קורה רק לאחר מספר פעמים שאתה עושה טראומה לזקיק השיערה, מדוע במצב כמו שתיארתי שאומנם עשה טראומה לשיער אך מדובר באירוע חד פעמי מדוע לדעתך לא תיהיה צמיחה מחודשת? חשוב להדגיש אין שום קרחות והשיער נראה לגמרי רגיל חוץ מזה שיש נשירה מוגברת שיכולה להיות קשורה להלחמה שירדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר נוסף - תגובה
אפרת בן נון22/09/2011שלום לך
החשש שלך מובן ,אולם את יכולה להסיר דאגה מלבך השיערות שניתלשו יחזרו לצמוח.
לשיערה יש אורך חיים וברגע ששיערה נושררת חדשה צומחת תחתה.כבר אחרי 3 חודשים אפשר לראות את השיערות החדשות שצומחות.
בברכה אפרת בןנון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)