מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה + הסברשירי כהן21/09/2011
שלום,
יש לי בעיה רצינית, אני מקוה שיהיה לכם סבלנות לקרוא עד הסוף בכדי להבין.
ותודה.
יש לי שיער ממש בעייתי, אין מצב בעולם לחפוף ולצאת איתו , או סתם אפילו להשאיר אותו בלי משחה.
אחרי חפיפה, 15 דק' עוברות, והמראה של השיער פשוט מעורר אימה.
אני כל הזמן עם משחות, ואני כבר לא יכולה לסבול את המגע!! אני מרגישה שאני כל הזמן עם דבק בשיער.
יש לי תלתלים, ובלי משחה השיער מאוד מאוד יבש, לא משנה אם אשים מסכות וכו.
עכשיו לעניין הכי מציק:
המשחות שאני שמה:
"קרם לחות" - לא מספיק, כי אחרי שעתים בערך השיער חוזר לאט לאט לסורו.
אז אני חייבת לשים אחרי הקרם לחות "מראה רטוב", שזו המשחה הכי מגעילה ביקום, התחושה שלי פשוט מגעילה ודביקה.
עכשיו אם אני ממש רוצה להראות טוב, אני חייבת לעשות נגיעות של "ג'ל או ווקס" על השיער שלא יצאו לי מלא שיערות הנקראות כידוע - שוונציקים!!!
השילוב של שלושת המשחות מחזיק את השיער +-, כמובן עד שגברת הלחות הטיבעית שיש לנו באיזור מתקרבת.. ואז שום דבר לא יכול על השיער!
עכשיו אתם תגידו, בטח - עם כל המשחות שאת שמה איך לא יהיה לך שיער יבש ושוונציקים? (ונשירה, ושיער נחתך וכו וכו...)
אז - לא. עוד לפני השילוב המזעזע והקטלני הזה, היה לי שיער זוועתי. ובגלל זה התחלתי עם המשחות..
שלא לדבר על זה שאני מותחת את השיער לעגבניה, אני משתדלת לא למתוח חזק חזק.
מאז ומתמיד השיער שלי נחתך!! (גם כשהייתי הולכת עם פזור)
חייבת לציין - אני לא שמה כמות גדולה, אני שמה ממש כמה שפחות.
(נסיון להערכה: משהו כמו חצי כפית, אפילו טיפה פחות)
ועכשיו באה השאלה שלי:
יש משחה ביקום שהיא פחות מזיקה מכל הזבל שאני מורחת על הראש? משהו יותר טיבעי? (ואל תגידו לי ללכת לחנות טבע, המוכרים שם רק דוחפים דברים לא מועילים ועושים נזק לכיס)
או לפחות סוג של משחה אחת. שעושה את כל הפעולות?
סוף חפירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה + הסבר - תגובה
אפרת בן נון22/09/2011שלום לך
אין קרם אחד שיכול לגרום לשיער שורר להיות ממושמע,אולם בהחלט אפשר לטפח את השיער ולגרום לו להיות קל יותר לסידור. ישנם טיפולים שמשקמים את השיער מהשורש.
פני לטריקולוג מומחה לבריאות שיער שיוכל להמליץ לך על טיפול מתאים.
בברכה בן נון אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי לעזור לי עם מומחים בדרום הארץ
שירי כהן23/09/2011תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)