מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי נשירה חמורהשלום14/10/2011
יש לי בעיה בכול הקשור למראה שלי.. תמיד שנאתי איך שאני ניראת ובעיקר את השיער הנפוח והמתולתל שלי (זה אפילו לא תלתלים זה חוסר צורהה)
שיערי תמיד היה דק , חלש ופגום כי מגיל צעיר צבעתי אותו הרבה פעמים.
חלום חיי מילדות היה שיער חלק.. כבר כמה שנים אני עושה פנים ומחליקים.
אני בת 17 וחצי והיתחלתי לעבוד בחופש.. וראיתי שיש החלקה דיי זולה שניקראת סברה. עשיתי שלושה טיפולים של ההחלקה, החלטתי לא לעשות טיפול רביעי משום שהתחילה נשירה. ביגלל שלא עשיתי את הטיפול הרביעי השיער לא היה מספיק חלק בעיניי אז היתחלתי לעשות קצת מחליק מידיי פעם (במסיבות ואירועים.. וליפעמים גם לבית הספר).
אני כל כך היתאהבתי בשיער הזה.. שחור, מבריק, חלק וארוך.. לראשונה בחיי הירגשתי יפה.
בחודש האחרון היתחלתי להבחין בקרחות שיש לי על הראש.. השיער ממש ממש דק ודליל.. אני כל כך מפחדת להקריח. למרות שהשורשים כבר גדלו הנשירה ממשיכה...
אני ממש בדיכאון מהעיניין ולא יודעת איך להפסיק את הנשירה המפחידה הזאת... יוצא לי טונה שיער מהראש רק בנגיעה.
ובמיקלחת בכלל יוצאות לי חבילות ענקיות של שיער. כול הריצפה בבית בשיער שלי.
אני גם מפחדת שאאלץ להיות שוב עם השיער שאני כל כך שונאת.. השיער הטיבעי שלי שאי אפשר לעשות איתו כלום.. ששום תיסרוקת לא מתאימה לו.
אני אשמח אם תציעו לי מה לעשות.. אני ממש ממש מדוכאת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער גם נישבר
שלום14/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי נשירה חמורה - תגובה
ד``ר אייל פרץ17/10/2011ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור לאיפיון אופי הנשירה והשלמת הבירור.
חשוב לזכור שהחלקות למינהן פגעות בשיער !
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)