מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה ח מ ו ר הורד17/10/2011
אני בת 38 הבת הקטנה בת 4, כבר 1/2 שנה אני סובלת מנשירה חמורה כמויות אדירות של שיער יורדות לי רק מלהעביר את הידיים על השיער. בחפיפה המצב חמור יותר יורד לי כמויות בלתי ניתנות לתיאור של שיר ולאט לאט מתחיל לי התקרחות. לא עשיתי החלקה, לא פנים רק צבע פעם בחודשיים וחצי. בבדיקות הדם הכל יצא תקין גם בלוטת התריס שאני סובלת מתת פעילות. הרופא נתן לי מינוקסי 2 וזה בכלל לא עוזר,מה לעשות? ראיתי בתגובות שאתה רושם לבדוק איפיון נשירה, מה הכוונה? עזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה ח מ ו ר ה - תגובה
ד``ר אייל פרץ24/10/2011ורד שלום,
האם את נוטלת תרופות כלשהן ? האם הפסקת גלולות לאחרונה ?
האם רמת מחסני הברזל ( פריטין) בנורמה ?
האם את סובלת מנשירת שיער אקטיבית או מהידללות שיער הדרגתית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)