מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער חמורה שנמשכת כמעט שנה!מיקה19/10/2011
היי לכם,
בדצמבר 2010 הפסקתי נטילת גלולות שנמשכו ברציפות במשך 3 שנים.. חודש אחרי התחלתי להרגיש נשירה רצינית.
פניתי לרופא עור שחשש שזה סבוריאה .. אולם אין לי פצעים או גירודים.
עשיתי את בדיקות הדם המקיפות והכל בסדר.
יש לציין כי הנני בטיפולי פוריות .. 4 IVF במשך השנה האחרונה.
אינני נוטלת הורמונים מזה 3 חודשים אולם הנשירה בעינה.. אני מאוד מודאגת.. לא נשאר הרבה שיער הראש.
אגב יש התחדשות מאוד קלה .
מה עלי לעשות על מנת להפסיק את הנשירה הזו?
ניסיתי כבר שמן קיק בלילה. אני נוטלת רוטס.
אני בת 39.5
לעזרתכם הדחופה אודה
המשך ייום מקסים
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער שנמשכת כבר שנה !
מיקה20/10/2011היי שוב
טרם קיבלתי מענה ולכן רציתי להוסיף שהנני משתמשת בסאבומדס ובאגיספור
וכן שמעתי על hair up של פרופ' שמואל גונן מה שעתכם על התכשיר? האם יש תוצאות מוכחות?
לתשובתכם בהקדם אודה
המשך יום מקסים
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה משהו? משהו עונה לשאלות???
מיקה24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער חמורה שנמשכת כמעט שנה! - תגובה
ד``ר אייל פרץ24/10/2011מיקה שלום,
יתכן קשר בין הנשירה לטיפולים ההורמונלים.
אני ממליץ לפנות שוב לרופא עור לאפיין את אופי הנשירה ולבצע בירור בהתאם.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)